Pandeløft, tindingeløft og øjenbrynsløft

Et pandeløft, tindingeløft eller øjenbrynsløft kan genskabe øjenbrynenes ungdommelige placering*.

Brynene falder hos de fleste, før eller senere, til et lavere niveau, fordi huden under aldringsprocessen bliver slappere og mister sin elasticitet og spændstighed. Hos nogle sker dette tidligere end forventet. Sænkning af bryn og pande kan skyldes arvelige faktorer, vægtøgning, vægttab, rygning eller overdreven soldyrkelse.

4 forskellige typer løft

Løft af pande, tindinger eller øjenbryn

1-2 ugers nedetid

Endeligt resultat efter 3 måneder

Rentefri finansiering af din brystforstørrelse

PANDELØFT I KOMBINATION MED ANDEN BEHANDLING

Vores plastikkirurg vil vejlede dig omkring, hvad der vil være den bedst egnede metode i netop dit tilfælde. Et pandeløft eller brynløft kombineres ofte, efter patientens ønske, med andre indgreb så som øvre/nedre løft af øjenlåg, ansigtsløft, fedttransplantation til ansigtet,  Azzalure eller fillers. Samtalen med plastikkirurgen uforpligtende.

Ved et pandeløft, tindingeløft eller øjenbrynsløft kan huden strammes op, således at brynene re-placeres på det niveau som patienten ønsker og som oftest er der, hvor brynene var placeret da patienten var yngre*. Ved et konventionelt eller endoskopisk pandeløft vil det også være muligt, at mindske den fremtidige rynkedannelse (vredesrynkerne) i området mellem øjenbrynene.

Hos AK Nygart er vores kirurger specialister inden for den mest avancererede form for kosmetisk plastikkirurgi – ansigtskirurgi. Ansigtet er en vigtig del af din personlighed og har betydning for mødet med omverdenen. Det kræver stor erfaring og teknisk færdighed, at opnå den bedst mulige version af dine naturlige ansigtstræk ved hjælp af kirurgisk pande-, tindinge- eller øjensbrynsløft.

*Vi understreger at en pandeløftsoperation ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

VI OPERERER IKKE FØLGENDE PATIENTER:

  • Der har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Med type 1 diabetes
  • Der har epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • Med et BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.