Øjenlågsløft før og efter – Få et friskere udseendet

Udgivet D. 19. december 2023
øjenlågsløft før og efter

Trætte øjenlåg og et ældre udseende kan være en udfordring, som mange mennesker står over for. På AK Nygart forstår vi, hvordan det kan påvirke selvtilliden. Vores øjenlågsløft er designet til at hjælpe dig med at opnå et mere ungdommeligt og opkvikkende udseende. 

Hvorfor hænger øjenlågene? 

Med tiden mister vores hud elasticitet, og øjenlågene hænger mere, hvilket er en naturlig del af kroppens aldringsproces. Som en konsekvens heraf kan det endda nogle gange blive svært at løfte øjenlågene, og de kan begynde at hænge og skygge for synet. 

I nogle tilfælde kan hængende øjenlåg skyldes svækkelsen af musklen i øjenlåget. Øjenlågene kan hænge så langt ned, at de dækker øjets pupil. Dette medfører en forringelse af synet og er noget, der skal behandles for at kunne se ordentligt. Den overskydende hængende hud kan forekomme enten på det ene øjenlåg eller begge øjenlåg, men den svækkede muskulatur opdages ofte, når det ene øjenlåg virker trættere end det andet. 

Øvre øjenlågsløft kan være løsningen 

Oplever du, at dine øjenlåg får dig til at føle dig ældre end du er? Så kan øjenlågsplastik åbne op for dine hængende øjenlåg og skabe et yngre udseende. 

Ved hjælp af et øjenlågsløft kan overskydende hud fjernes. Dette gøres ved, at en plastikkirurg laver et snit i den dybeste fold på det øvre øjenlåg. Indgrebet tager ca. 1-1,5 time, og du er enten under narkose eller lokalbedøvelse, hvis du foretrækker det. Efterfølgende er det almindeligt at opleve en stramningsfornemmelse og smerte samt hævelse og blå mærker, men det aftager efter nogle dage. Cirka en uge efter kan du komme til et opfølgningsbesøg for at fjerne stingene, og der kan kontrolleres, om det heler som det skal. 

Vi er altid tilgængelige for at besvare spørgsmål før, under og efter indgrebet og er opsatte på, at du skal føle dig tryg hos os. Du kan forvente at se det endelige resultat efter 6 måneder, når arrene burde have helet ordentligt. 

Valg af AK Nygart til dit øjenlågsløft 

AK Nygart er en del af Skandinaviens førende klinikker inden for plastikkirurgi. Vi har en lang historie med at levere plastikkirurgiske procedurer af høj kvalitet, og vores specialiserede plastikkirurger er dedikerede til at opnå de bedste resultater for vores patienter. Vi tager altid hensyn til dine ønsker og behov og stræber efter at skabe et naturligt udseende, der forstærker din naturlige skønhed. 

Øjenlågsløft – før og efter billleder 

Vi forstår, at det er vigtigt for dig at se, hvad du kan forvente. Derfor har vi samlet et udvalg af før- og efterbilleder, der viser de transformationer, vores patienter har oplevet efter øjenlågsløftet. Du kan se disse billeder på vores hjemmeside. 

Priser på løft af øvre øjenlåg 

For priser og mere information om øjenlågsløft hos AK Nygart, bedes du kontakte vores klinik. Vi tilbyder muligheder for delbetaling for at gøre det lettere for dig at gennemgå denne livsændrende procedure.