“Nu bliver profilbilleder ikke slettet længere” – fedtfrysning der virker!

Udgivet D. 6. september 2018

Sofie vandt en fedtfrysnings-behandling af sin hage via en af vores konkurrencer vi kørte på Facebook

Der er nu gået 12 uger, siden hun fik sin behandling, og hun har sendt os en dejlig besked om sit forløb:

“Jeg kan mærke, at den irriterende klump under min hage er væk. Når jeg sad i sofaen og kiggede ned på mobilen eller iPad’en, kunne jeg mærke den. Nu er den væk.

Kolleger og familien kommer med positive bemærkninger om, hvor tydelig mit ansigtsmarkering er blevet. Det var efter ca. 2 måneder, hvor effekten var meget tydelig. Jeg er enormt glad for min behandling og vil klart anbefale den til andre, der ligesom jeg syntes, den bule under hagen er irriterende (især på profilbilleder) Nu bliver profilbilleder ikke slettet længere.

Behandlingen gjorde da ondt. Mest efter behandlingen, når der skulle masseres et par minutter på selve området, det stikkende en del. Men efter 5-10 min var det stort set ovre. Ugerne efter behandlingen var jeg følelsesløs, som når man har været hos tandlægen. Ingen smerter, men blot en underlig fornemmelse af at være helt død under hagen 😂 Det aftager stille og roligt efter nogen uger, og efter 3-4 uger er man sig selv igen.

Man skal ikke gøre noget selv. Det arbejder selv på en, uden det kan mærkes. Men det kan ses👌🏼 Siger tak for god behandling til AK Nygart”

Vi er SÅ taknemmelige for den søde besked og synes også Sofies resultat er blevet SÅ godt til hende.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om fedtfrysning? Så kom ind til en gratis forundersøgelse hos en af vores eksperter og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Læs om Coolsculpting behandlingen her. 

Book online her, eller ring på 70275757.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *