Runde eller anatomiske implantater?

Udgivet D. 22. oktober 2014

350 ml, 275 ml, Demi, High, Moderat Plus, Runde eller anatomiske?

Der findes ikke én størrelse, højde eller bredde på et brystimplantat, som er det bedste valg hver gang. Det afhænger nemlig i høj grad af din anatomi og naturlige brystform.

Vores plastikkirurg Jesper Trillingsgaard har mange års erfaring i arbejdet med både runde, runde Ergonomix og anatomiske implantater, som giver større muligheder for at tilpasse formen individuelt til hver kvinde.

Vi har mange forskellige størrelser, former og profiler at vælge imellem blandt vores Mentor– og Motiva-implantater. Og vi forstår, at det kan være en jungle at finde rundt i, hvis det er første gang du skal have lavet en brystforstørrelse med implantater.

Hvad er forskellen på runde og anatomiske implantater?

De runde implantater er runde, forstået på den måde at der er lige meget fylde hele veen rundt om implantatet ligegyldigt hvilke vej du vender og drejer det.

De anatomiske implantater har en dråbeform, og har dermed mere fylde for neden end for oven – ligesom et naturligt bryst. Dermed har de anatomiske implantater en top og en bund, og du skal ikke bare vende og dreje implantatet som du lyster.

Og der findes faktisk en implantattype der ligger midt imellem de to -nemlig Ergonomix-implantater-

Ergonomix-implantater er ikke 100% fyldt, og dermed har implantatet mere fylde i bunden, når du holder det op. Men hvis du drejer implantatet følger fylden med. Så i modsætning til de anatomiske implantater kan et Ergonomix-implantat ikke vende forkert.

Skal jeg vælge anatomiske implantater eller runde implantater?

Det var den tekniske forskel.

Om du skal vælge anatomiske-, Ergonomix-, eller runde implantater er noget vi hjælper dig med.

En tommelfingerregel er, at anatomiske implantater og Ergonomix-implantater giver et mere naturligt udseende, mens runde implantater giver mere fylde foroven.

Hos AK Nygart har alle kirurger en grundig viden omkring anatomisk opmåling og forståelse for, hvad der er teknisk muligt i forhold til din kropsbygning. Sammen finder du og kirurgen frem til den smukkeste løsning for dig.

Vi glæder os til at se dig!

Ring 70 27 57 57 eller book online her.

Podcast om valg af brystimplantater

Hør kirurg Jesper Trillingsgaard fortælle om valg af brystimplantater i afsnit 2 af vores podcastserie “Skønhedsguiden“.