Skinkò e: Din nye ven som styrker spændstigheden og bindevævet i huden.

Udgivet D. 4. januar 2023

Oplever du, at huden omkring øjnene er blevet kreppet og slappere end den plejer at være? Er du træt af at have poser under øjnene? Så har vi det rette produkt til dig, der kan hjælpe dig med netop dette.

Vores nye behandling Skinkò e genopliver den trætte hud og genopretter elasticiteten i huden igen i kraft af dens sammensætning af mere end 50 funktionelle ingredienser med blandt andet hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Det er en dejligt let injektionsbehandling, der forbedrer hudens udseende og reducerer poser under øjnene – helt uden kirurgi.

Vi har snakket med vores kosmetiske sygeplejerske Mie Hjarbæk, som giver os et indblik i mulighederne og fordelene ved behandlingen Skinkò e.

Skinkò e

Hvad gør Skinkò e til noget særligt?

Der er særligt to områder, hvor Skinkò e helt særligt adskiller sig fra andre produkter på markedet i denne kategori, fortæller Mie:

“For det første adskiller Skinkò e sig ved at det har et utroligt højt indhold af mineraler og antioxidanter. For det andet integreres Skinkò e helt exceptionelt i hudens væv, hvilket medfører en kort downtime og et meget naturligt resultat for vores kunder.”

En yderligere gevinst er, at der er meget få mulige komplikationer forbundet med den opstrammende behandling.

Hvornår anbefaler du Skinkò e til kunder frem for andre filler-behandlinger?

Til dette svarer Mie:

Jeg anbefaler produktet til alle kunder der har løs hud eller tendens til væske under øjnene, da produktet styrker bindevævet og ikke ophober væske ligesom filler risikerer at kunne. Og så anbefaler jeg det til de kunder, der har pigmentering under øjnene, da Skinkò e også er med til at reducere dette. Skinkò e kan i øvrigt bruges alle steder! Også steder man normalt vil undgå at behandle med filler pga. mulige komplikationer”.

Så de områder hvor filler ikke er den optimale løsning kan Skinkò e muligvis bruges i stedet.

Hvornår vil Skinkò e ikke være den rette behandling?

“Hvis man ønsker at arbejde med meget dybe rander under øjnene, så er Skinkò e ikke tilstrækkeligt,” fortæller Mie. Til gengæld vil det i sådanne tilfælde være en fordel at kombinere behandlingen med filler, og dermed opnå et godt resultat.

Hvad er forskellen på Skinkò e og Profhilo?

Måske du har hørt om Profhilo, som også er en injektionsbehandling, der strammer huden op og udglatter kreppede områder.

Så hvad er egentlig forskellen på Profhilo og vores nyeste behandling, Skinkò e?

Til det svarer Mie: ”Vores behandling Profhilo består af hyaluronsyre som molekylært er større end Skinkò e. Så man ville aldrig bruge Profhilo til øjenomgivelserne f.eks., men til områder som kinder, hals, bryst. Skinkò e består udover hyaluronsyre, også af antioxidanter og mineraler som booster vores bindevæv. En kombinationsmulighed er bestemt ikke udelukket, da det er to super gode produkter”.

Afslutningsvis forklarer Mie, at begge produkter kan noget hver for sig, og at der altid vælges det helt rigtige produkt ud fra den problemstilling, som kunden kommer med.  Så hvis området om øjnene er det sted du ønsker at få strammet op, er Skinkò e det rette valg frem for Profhilo. Men alt dette behøver du ikke at bekymre dig så meget om. Mie og vores andre sygeplejersker står klar til at guide dig i at vælge præcis den rette behandling til dine ønsker.