Kundeinformation om Profhilo/Profhilo Body behandling

HVAD ER PROFHILO/PROFHILO BODY, OG HVORDAN VIRKER DET? 

Profhilo/Profhilo Body består af stabiliseret, injicerbart hyaluronsyre, der opstrammer, og forebygger slaphed i huden. Ud over at styrke og fugte huden, har Profhilo/Profhilo Body også en remodellerende effekt på ældning af væv, der begynder, at miste sin spændstighed.  

Profhilo findes både til ansigt- og kropsbehandlinger, heraf navnet Profhilo Body. Produkterne har samme indhold, men Profhilo Body udgør en anelse større mængde til behandling, og har medfølgende ”bodypatches” og creme til den mest optimale efterbehandling.  

Molekylerne i Profhilo binder væske til huden, hvilket hjælper hudens egen dannelse af kollagen, som opstrammer fin, kreppet hud. Behandlingen kan ligeledes have en gavnlig effekt på eksempelvis strækmærker. 

Profhilo indeholder ikke bindinger, som findes i klassiske fillers såsom Skinbooster. Profhilo er derfor et produkt, der ikke giver øget volumen, men derimod genskaber hudens elasticitet og spændstighed. 

HVOR EFFEKTIV ER BEHANDLINGEN? 

Det er meget individuelt, hvor længe produktet holder. Forventet holdbarhed af behandlingen er op til et år. 

Det opbyggede resultat nedbrydes, som aldringsprocessen fortsætter. Resultatets levetid er individuelt, og styres af genetik og livsstilsfaktorer. 

I alle behandlingstilfælde ses en stærkere og sundere hud med dyb vævs hydrering 

Produktet har en levetid i vævet på omtrent 28 dage. I denne tid stimuleres huden til dannelse af kollagen og elastin. Resultatet viser sig typisk i løbet af en uge og udvikles i takt med at hudkvaliteten forbedres. 

HVILKE OMRÅDER KAN BEHANDLES? 

Profhilo kan bruges til opstramning i ansigtet, af hals, håndrygge eller decolleté (brystet) samt til opstramning på kroppen. 

GØR BEHANDLINGEN ONDT? 

Det er meget individuelt, hvordan man oplever behandlingen alt efter ens smertetærskel. 

Ved behandling med Profhilo/Profhilo Body, kan man mærke en stikkende, let sviende fornemmelse, som hurtigt aftager. Der er ikke behov for bedøvelse under behandlingen.  

ER DER RISICI FORBUNDET MED BEHANDLINGEN? 

Hyaluronsyre optages naturligt i vævet, og giver fri passage for bl.a. ilt og hormoner. 

Der kan forekomme blå mærker, hævelse og rødme i området. Dette forsvinder nogle dage efter behandlingen. 

I forbindelse med selve injektionen, kan det i meget sjældne tilfælde ske, at der føres bakterier ind under huden, som kan skabe en infektion. Hvis du tidligere har haft herpesudbrud (forkølelsessår) i området, kan nålen fremprovokere en sådan reaktion. Denne reaktion kan forebygges ved brug af fx Aciclovir. 

I meget sjældne tilfælde kan produktet blokere for et kar, og der kan opstå nekrose/dødt væv, hvis ikke behandleren behandler med hyalase i det område, blokeringen er opstået. Det er derfor vigtig,t at du kontakter os, hvis du oplever nogen af ovenstående komplikationer, da vi har den nødvendige ekspertise til, at kunne behandle komplikationer.  

HVORNÅR KAN MAN IKKE BEHANDLES?  

  • Hvis du har infektion i området f.eks. aktiv akne (bumser) eller herpes (forkølelsessår). I disse tilfælde bør du afvente, indtil infektionen forsvinder enten spontant eller ved behandling 
  • Hvis du er gravid eller ammende 

HVORDAN SKAL JEG FORBEREDE MIG? 

Behandling med Profhilo er relativ ukompliceret, og forløber næsten altid uden komplikationer. Dog vil brug af hovedpinepiller, som fx Treo, Magnyl og Ibuprofen samt visse naturpræparater, der nedsætter blodets evne til at størkne, øge risikoen for blå mærker i forbindelse med behandlingen. Det anbefales, at undgå disse præparater et par dage inden behandling. 

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN? 

Forinden din behandling tages der billeder af de områder, der skal behandles. Billederne behandles fortroligt, og bruges kun til dokumentation. 

Området der skal behandles desinficeres, og med en meget tynd nål injiceres Profhilo i punktform i ansigt, på hals eller krop, hvorefter produktet spreder sig i vævet, og fugter og opstrammer huden indefra. Vi anbefaler, at Profhilo bruges som kur af minimum to omgange med fire ugers mellemrum. 

HVORDAN SKAL JEG FORHOLDE MIG EFTER BEHANDLINGEN?  

Du skal undgå, at berøre det behandlede område i ca. 4 timer efter behandlingen af hensyn til infektionsrisiko. Herefter kan der lægges en let makeup. Ved behandling på kroppen påsættes bandage efter behandlingen, så området holdes rent.  

Du kan genoptage dit arbejde umiddelbart efter behandlingen, og du har det sædvanligvis fint. Der kan forekomme hævelse, blåmærker og rødme i det behandlede område – det er helt normalt, og forsvinder efter 1-3 døgn. 

Indtil den første hævelse har lagt sig, bør det behandlede område ikke udsættes for kraftig varme som sol, sauna eller solarium. Vi fraråder ligeledes, at området nedkøles med is. 

Hvis der opstår enten hævelse, rødmen, smerter eller varme i det behandlede område i den efterfølgende måned, kan det være et tegn på infektion. I givet fald skal du straks henvende dig til klinikken med henblik på evt. behandling. 

Ved udbrud af forkølelsessår er det vigtigt at behandle med Zovir salve så tidligt som muligt. 

PRODUKTANBEFALING TIL DIN BEHANDLING 

AK Produkter: 

For at optimere resultatet af din behandling anbefaler vi vores Pure Lift Serum (760 kr.) eller Pure Body Boost (440 kr.) alt afhængig af hvilke områder du får behandlet. Begge produkter er fugtgivende og opstrammende og vil forbedre resultatet af din behandling.  

Du sparer 20% ved køb af produkterne i forbindelse med din behandling.  

ZO Skin Health: 

 Post Procedure Bundle – Firming Serum Accelerated 

Denne indeholder: Gentle Cleaner (60 ml.), Hydrating Creme(58g.), Firming Serum Accelerated og en toilettaske. Alt til en pris på 1000kr.  

Vi anbefaler altid at du får en uforpligtende snak med en af vores specialister, da en komplet hudplejerutine er det absolut bedste for at give dig den mest optimale effekt af dine produkter. 

UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE 

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandling. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil du sammen med vores specialuddannede kosmetiske læge/sygeplejerske lægge en plan for, hvordan netop din behandling bør forløbe for, at du opnår det bedste resultat. 

Du er velkommen til, at tage en ven, et familiemedlem eller kæresten med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet. 

Efter informationen om Profhilo/Profhilo body er givet både skriftligt og mundtligt, skal der minimum gå 2 dage, før behandlingen kan finde sted ifølge bekendtgørelse fra Sundhedsstyrelsen. 

Ved eventuelt afbud skal kommende tider afmeldes senest 24 timer inden den aftalte tid. Ved udeblivelse uden afbud faktureres kr. 600,- i gebyr. 

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til, at kontakte klinikken på tlf. 70 27 57 57. Vi fremsender kun information vedrørende dit forløb hos AK Nygart til egen læge efter vi har fået samtykke fra vores patienter. 

På vores hjemmeside ligger alle kosmetiske synsrapporter foretaget af Sundhedsstyrelsen. Rapporterne findes ligeledes på Sundhedsstyrelsens egen hjemmeside. 

 

Kundeinformation om behandling med Profhilo/Profhilo Body – version 06-10-2023