Søndagsregn, gulerodskage og BFO uden ar

Udgivet D. 10. juli 2016

God regnvejrsdag

Det – undskyld mit sprogbrug – pisser ned, så for mit vedkomne, er der er gået gulerodskage i den. Regnvejr er læsevejr og jeg har lidt læsestof til dig, der godt kunne tænke dig større bryster, eller dig, der bare er interesseret i kirurgi og brystforstørrelser på en helt ny måde.

Nu skal du høre.

For ikke længe siden begyndte vi at lave brystforstørrelser på en helt ny måde. Gennem armhulen. Måske har du hørt om indgrebet før, måske tænker du What, kan man det?! Ja, det kan man, og vi har to af de førende kirurger inden for netop det område. Faktisk lærte Jesper Trillingsgaard og Johannes Arnason teknikken helt tilbage i 2004, som to af Nordens første kirurger.

BFO gennem armhulen blev selvfølgelig meget populært med det samme, fordi arret bliver næsten usynligt. Kirurgen laver et lille snit i armhulen og indsætter implantatet. Bum. Nye bryster uden ar.

Men. For der er et men, når tingene nogen gange synes alt for simpelt til at være sandt. Indgrebet er mere kompliceret end, når man opererer gennem brystfolden eller via brystvorten. Og mere kompliceret, end mange klinikker reklamerer med. Det er et indgreb, der er omdiskuteret af plastikkirurger, fordi operationen har sine fordele og ulemper. Det smarte er, at man kan skjule arret. Til gengæld kan det være sværere, at placere implantatet korrekt. Det er også en operation, der er bedre egnet til nogen kvinder end andre. Læs med.

BFO via armhulen er måske noget for dig, hvis:

  • Du gerne vil skjule arret godt.
  • Du har ikke så hængende bryster
  • Du ønsker mindre og runde implantater – 500 ml er max

BFO via brystfolden eller brystvorten er bedre, hvis:

  • Du har et hængende bryst, for så skjuler brystfolden arret
  • Du vil gerne have et brystløft samtidigt
  • Du vil gerne udskifte dine implantater
  • Du ønsker dråbeformede implantater

Før du træffer det dit valg, så kom ind til os hos AK Nygart til en personlig vurdering og en god snak med en af vores kirurger. Du kan ringe og booke en tid, og det er ganske gratis.

Nu vil jeg læne mig tilbage og snuppe et stykke kage mere.

God søndagshygge 🙂

 

Venlig Hilsen

Jesper Nygart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *