Sommerklar – bliv behandlet nu

Udgivet D. 6. april 2015

AK Nygart sætter fokus på kroppens problemzoner, så du kan blive skøn til sommer.

Coolsculpting er udviklet til at bearbejde de steder, hvor selv ikke hård træning hjælper. Coolsculpting er muffin-toppens eller dansehåndtagenes værste fjende. Coolsculpting er ikke en slankekur, og heller ikke kirurgisk fedtsugning. Det er en enkel metode, der pr. behandling mindsker fedtlaget på problemzoner med 20-25 %. Du kan bruge Coolsculpting som belønning eller motivation på vejen mod at skabe den krop, du ønsker.

Lad tiden arbejde for dig

Metoden er enkel. Når Coolsculpting -maskinens vakuum -plader er sat omkring den forhadte delle, skal du som patient ikke gøre andet end at læne dig tilbage og lade den kontrollerede nedkøling af fedtvævet virke. Fedtceller er meget sårbare overfor kulde. Mens hud, muskler, blodkar og nerver ikke er særlig påvirket af kulden. Nedkølingen til et par grader over frysepunktet starter en varig nedbrydning af fedtcellerne. Nedbrydningen løber over flere uger. Det fulde resultat ses efter 2 måneder.

Book allerede nu

Anna, 44 år, behandlet 1 gang på øvre og nedre mave:

“Det kom fuldstændigt bag på mig, hvor meget en enkelt behandling kan ses. Før så min mave ud som om, at jeg lige havde slugt en skildpadde med skjold. Nogle uger efter behandlingen var skildpadden væk! Jeg har levet med den vom, siden jeg fik min søn for snart 9 år siden. Jeg har trænet, droppet sukker og hvede og prøvet alt, men intet hjalp. Jeg er simpelthen så glad, behandlingen har virket over al forventning for mig”.

Se før/efter billeder fra Annas behandling her.

Kosmetisk sygeplejerske om Coolsculpting:

“Behandlingen Coolsculpting har fået sit navn, fordi vi med fedtfrysning har muligheden for at skulpturere kroppen. Vi arbejder med forskellige applikatorer, der passer til enten lige linjer såsom inderlårene eller til kurver ved eksempel dansehåndtagene. I modsætning til en kirurgisk fedtsugning, hvor kirurgen fjerner al overflødig fedt, kan vi med cool sculpting arbejde med at bevare kurver og former.

Fedtfrysning er ikke et “Quick fix”, og det er ingen slankekur. Vi kan behandle normalvægtige og let overvægtige. Det er en metode til at fjerne de stædige fedtdepoter som både mænd og kvinder slås med, og ofte oplever vi, at behandlingen sætter skub i en evt. slankekur.

Jeg byder altid mine kunder ind til en personlig forundersøgelse. Sammen med kunden ser vi på hele kroppen, taler om deres ønsker og skræddersyr i fællesskab en behandlingsplan som passer lige til deres fedtdepoter og økonomi.

Mere information om Coolsculpting

Journalist fra Femina afprøver Coolsculpting læs hendes beretning her: http://www.femina.dk/sundhed/kost-motion/frys-fedtet

Priser på Coolsculpting her.