Start det nye år cool!

Udgivet D. 30. december 2022

Hos AK Nygart er vi førende inden for fedtfrysning med Coolsculpting® - en behandling, der kan reducere de genstridige fedtdepoter med op til 25% pr. behandling. Og det bedste? Behandlingen er helt uden kirurgi eller nedetid.

Ønsker du at slippe af med dansehåndtagene, mavefedtet, dobbelthagen, ridebukselårene eller andre genstridige fedtdepoter?

Så start 2024 med at booke en gratis konsultation til Coolsculpting® hos en af vores eksperter i København.

Hvad er fedtfrysning/Coolsculpting®?

Coolsculpting®  er et ikke-kirurgisk indgreb til at fjerne de stædige fedtdepoter, som ikke forsvinder selv om du både spiser sundt og dyrker motion. Under behandlingen kan du arbejde på din computer, læse eller bare slappe af. I gennemsnit kan du forvente en fedtreduktion på 20-25 % af fedtlaget pr. behandling.

Hos AK Nygart bruger vi Coolsculpting® , som er godkendt af de amerikanske myndigheder (FDA) som den eneste fedtfrysningsteknologi.

Læs mere her

“Resultatet overgår mine vildeste forventninger!”

Ordene kommer fra Stephanie, som har fået Coolsculpting af dobbelthagen. Efter i flere år at have været generet af sin dobbelthage, som i øvrigt ligger til familien, besluttede hun sig for at prøve fedtfrysning med Coolsculpting.

”Jeg må sige at resultatet overgår min vildeste forventninger! Ikke nok med at min dobbelthage ikke længere er synlig front fra, så har jeg i profil pludseligt også fået en, hvis jeg selv skal sige det, virkelig flot og markeret kæbe.”

Læs mere om Stephanie og hvorfor hun har fået fedtfrysninger her:

Resultat af fedtfrysning med Coolsculpting af dobbelthagen

De fleste af os kender godt til det. Stædige fedtdepoter som aldrig helt forsvinder. Og det er uanset, hvor meget træning der dyrkes, og uanset hvor sund kost der spises. Det er mildest talt irriterende. Det kan være forskellige områder på kroppen såsom topmaven, sidehåndtagene, lårene, armene eller hagen, som generer.

Hos AK Nygart har vi den bedste behandling, der hjælper dig med at komme af med disse vedholdende fedtdepoter. Coolsculpting arbejder med den nyeste teknologi indenfor fedtfrysning, og det er denne revolutionærende behandling, som kommer dig til undsætning. Med Coolsculpting kan du forvente en fedtreduktion op til 20-25 % af fedtlaget pr. behandling.

Læn dig blot tilbage og lad maskinen arbejde for dig.

Der er nærmest tale om en smertefri behandling, som kun tager 30-60 minutter afhængig af størrelsen på det område, som ønskes at blive behandlet. Under behandlingen kan du bare slappe af. Hvis du har lyst, kan du læse eller du kan sågar arbejde på din computer, det er helt op til dig og dagens humør.

Det kan være, at du nu tænker, jamen hvad er Coolsculpting? Og hvordan adskiller den sig fra de andre fedtfrysningsmetoder?

Coolsculpting er et ikke-kirurgisk indgreb, hvis formål er at fjerne de genstridige fedtdepoter, som er helt umuligt at skille sig af med på egen hånd. Det geniale ved Coolsculpting er, at der er tale om fedtreduktion uden ar eller kirurgi. Der er stort set ingen bivirkninger ved behandlingen. Så kan det være, du tænker, nej, det passer ikke. Men den er god nok.

Det nedkølede fedt forsvinder gennem immunforsvaret, og det omfordeles ikke til resten af kroppen. Der er således tale om permanent behandling, hvilket er en kæmpe gevinst. Fedt kan nemlig ikke lide de kolde temperaturer på minus 11 grader, som Coolsculpting arbejder med. Det er blandt andet her, hvor Coolsculpting adskiller sig fra de andre metoder på markedet. De ekstra kolde temperaturer gør behandlingen mere effektiv, hvilket resulterer i en kortere behandlingstid. Derudover kan vi garantere en 100 % sikker behandling uden forfrysninger af huden, da Coolsculpting er den eneste teknologi med et indbygget Freeze Detect®-system, og som tilmed er godkendt af de amerikanske myndigheder FDA.

Hvordan foretages en Coolsculpting-behandling?

Når man skal have en Coolsculpting-behandling foregår det således, at en af vores kyndige sygeplejersker sætter maskinen på det ønskede område, som maskinen nedkøler. I den proces bliver fedtcellerne ødelagt, mens alt andet væv ikke bliver beskadiget. Efter 8-12 uger kan du se det flotte resultat. En af vores kunder sagde således efter hendes Coolsculpting-behandling “Endelig er jeg sluppet af med dansehåndtagene. Helt uden kirurgi!

Coolsculpting-behandling gør som sådan ikke ondt. Det kommer an på, hvor på kroppen, der behandles. Nogle vil opleve en stikkende fornemmelse, når applikatoren tages af, som f. eks når man har haft hånden nede i sneen. Først mærkes ingenting, men når hånden begynder at ”tø” op igen, kan det gøre ondt. Efter en Coolsculpting-behandling er du fri som en fugl. Der følger ingen restriktioner med i pakken, og du kan leve det vanlige liv, ligesom du ønsker det.

Hos AK Nygart får du altid en personlig rådgivning om fedtfrysning af en af vores dygtige sygeplejersker, som finder den optimale løsning for dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi vil guide dig i at finde den bedste løsning til dig.