Start det nye år cool!

Udgivet D. 16. december 2015

Hos NYGART er vi førende indenfor CoolSculpting/fedtfrysning, og i det nye år starter vi med et brag af en kampagne. Du får store rabatter på dine fedtfrysningsbehandlinger, som nu kan udføres på den halve tid, da vi som de første og eneste i Danmark tilbyder Dual Sculpting.

Ønsker du at slippe af med dansehåndtagene, mavefedtet, dobbelthagen, BH-dellen eller andre genstridige fedtdepoter, så book allerede en tid nu hos NYGART enten i København eller Aarhus.

HVAD ER FEDTFRYSNING/COOLSCULPTING?

CoolSculpting er et ikke-kirurgisk indgreb, en metode til at fjerne de stædige fedtdepoter, som ikke forsvinder selv om du både spiser sundt og dyrker motion. Under behandlingen kan du arbejde på din pc, læse eller bare slappe af. I gennemsnit kan du forvente en fedtreduktion på 20-25 % af fedtlaget pr. behandling.

Hos Nygart bruger vi Zeltig CoolSculpting, som er godkendt af de amerikanske myndigheder FDA.

> Du kan læse mere om CoolScuplting her

”JEG HAR FÅET DET BEDRE MED MIN KROP”

Ordene kommer fra Lotte, som har fået CoolSculpting på både mave og ryg. Efter at hun i 10 år har ladet stå til med den sunde levevis, var der stille og roligt sneget sig 5 kilo på sidebenene.

”Jeg er igen blevet glad for min krop efter mine behandlinger og det bedste er, at resultatet efter CoolSculpting har givet mig motivationen til at dyrke motion og spise sundt igen. Det har været alle pengene værd, og jeg kan varmt anbefale det.”

Læs mere om Lotte og hvorfor hun har fået fedtfrysninger her.

KAMPAGNE I JANUAR

Hold øje med NYGART på Facebook, Instagram og Snapchat, når vi skyder det nye år ind med Kampagnen START ÅRET COOL, hvor du får store rabatter på dine CoolSculpting behandlinger. Og som de eneste i Danmark tilbyder vi Dual Scuplting, hvor du kan få fedtfrysning to steder på kroppen samtidigt, og derved spare tid.

Book allerede nu en tid på NYGARTS klinikker i København og Aarhus på tlf. nr. 70 27 57 57.

GAVEKORT

Gavekort kan købes på vores klinikker i København, Aarhus eller Lyngby. Du kan også ringe og bestille det på tlf. nr. 70 27 57 57 og få det tilsendt på mail.

> Se mere her