VINTERTID ER TID FOR IPL

Udgivet D. 14. januar 2019

 

HUDFORYNGELSE OG BEHANDLING AF KARSPRÆNGNINGER

Vintermånederne er den ideelle tid til hudforyngende behandling og fjernelse af karsprængninger. Erfaring viser nemlig, at en vinterbleg hud giver de sikreste og bedste resultater.

Photo-rejuvenation med IPL fjerner på èn gang et ujævnt, ældet udtryk, sprængte blodkar og rødmosset hud. Behandlingen forbedrer samtidig hudens struktur og overflade, og giver huden et yngre og friskere udseende.

BEDST RESULTAT PÅ VINTERBLEG HUD

For en effektiv behandling er det vigtigt, at du ikke er solbrændt forud for behandlingen. De fleste mennesker oplever gode resultater allerede efter første behandling. Men du skal regne med 1-3 behandlinger for en mere ensartet hud og et yngre/pænere helhedsindtryk.

IPL fungerer ved at sende lys i det ufarlige røde spektrum ned gennem overhuden. Når lyset optages i huden, omdannes det til varme, og sprængte kar og fejlpigmentering forsvinder. Læs mere om behandlingen her.

Priser, karsprængninger med IPL

Priseksempler: AK Nygart var en af de første privatklinikker i Danmark, der startede behandlinger ved hjælp af højenergilys, og vi har i årenes løb udført mere end 40.000 behandlinger med IPL.

Rød plet kr. 600,-
Kinder kr. 1.500,-
Næse kr. 900,-
Kinder og næse kr. 1.800,-
Hele ansigtet kr. 2.500,-
Decolletage / bryst kr. 2.200,-
Hals og bryst kr. 3.000,-
Ansigt, hals og bryst kr. 5.000,-