Behandlinger du skal have lavet nu, hvis du vil have glæde af dem til sommer

Udgivet D. 27. februar 2023

Permanent hårfjerning

Endeligt resultat: Efter 2-15 måneder

Behandling af uønsket hårvækst med laser er den helt rette behandling, hvis du ønsker en sommer uden at skulle tænke på hår på fx overkroppen, under armene, på benene eller i bikinilinjen.

Der er dog den lille hage, at du skal behandles flere gange over tid for at nå i mål.

Vi anbefaler typisk 6-10 behandlinger med 6-8 ugers mellemrum.

Det vil derfor tage dig minimum 6 måneder at være færdig med dit behandlingsforløb afhængig af udgangspunktet.

Du vil dog se og mærke en betydelig forskel allerede efter de første behandlinger.

Vi anbefaler helt klart, at du starter med behandlingen hurtigst muligt, så du kan sikre dig at være klar til sommer.

Resultat af permanent hårfjerning af armhulen efter 6 behandlinger

Coolsculpting

Endeligt resultat: Efter 6-12 uger

Ønsker du at komme af med de genstridige fedtdepoter, men er du en smule utålmodig, har du prøvet alt andet, eller er du kommet for sent i gang?

Coolsculpting er den eneste FDA-godkendte teknologi på markedet til at fryse fedt væk. Med Coolsculpting kan vi reducere dine fedtdepoter med op til 25% pr. behandling.

Behandlingen er ikke-kirurgisk, og der er derfor ikke nogen nedetid, og du kan fortsætte din daglige gøremål lige efter behandlingen.

Selve processen fra behandling til resultatet tager op til 12 uger, så vi anbefaler derfor at starte med behandling nu, hvis du vil se tydelige resultater inden sommer.

Resultat af fedtfrysning med Coolsculpting af maven

Hudforyngelse med IPL og Frax

Endeligt resultat: Efter 1-6 behandlinger

Kæmper du med karsprængninger og ujævn hudtone, eller har du mistet gløden og spændstigheden i din hud, måske døjer du med ar fra akne – så er behandling med IPL og Frax-laser til hudforyngelse helt perfekt til dig.

Hvis du ønsker at forbedre din hudtone og hudstruktur og gøre din hud mere sund og modstandsdygtig efter vinterens kulde og frost, så skal du vælge behandling med IPL og Frax-laser.

Vi anbefaler typisk 1-6 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Det vil derfor tage dig nogle måneder at nå helt i mål med den smukke, ensartede hud.

Du vil dog se en forskel allerede efter første behandling.

Vi anbefaler helt klart. at du starter med behandlingen hurtigst muligt, da man skal beskytte sig mod, og helst undgå, solen i forløbet.

Sklerosering

Endeligt resultat: Efter 1-4 behandlinger

Vil du gerne gå i shorts og nederdele og vise dine ben – men uden blå og røde striber fra karsprængninger? Så kan sklerosering være en god behandling for dig at gå i gang med inden sommeren.

Karsprængninger på benene er noget de fleste kender til, og sklerosering er en injektionsbehandling som kan fjerne de fleste ganske nemt.

Vi anbefaler typisk 1-4 behandlinger med 1 måneds mellemrum.

Reduktionen af kar sker løbende mellem behandlingerne, og vi anbefaler at du begynder dine behandlinger i god tid, da de behandlede områder ikke må udsættes for direkte sol lige efter behandlingen.