Bekymret for ar? Denne behandling kan gøre underværker for helingen af dine operationsar

Udgivet D. 21. januar 2020
Frax-laser ar

Hvordan gør man arrets struktur bedre?

Arrets struktur behandler vi med en laser der hedder Frax. Frax står for fraktioneret laser. At laseren er fraktioneret betyder, at den kun er målrettet en fraktion, altså en del, af huden ad gangen. Vores Frax-laser bruger bølgelængden 1550, som er designet til at udglatte hudens struktur og dermed behandle fine linjer, rynker og ardannelse.

Behandlingen af ar med frax-laser virker ved at danne en kontrolleret skade i huden, som fremmer hudens dannelse af kollagen indefra og ud. Kollagenen booster kroppens helingen af arrene, og dermed bliver arrene pænere og mere jævne med resten af huden.

Hvad med arrets farve?

Er dine ar nye og røde anbefaler vi en kombinationsbehandling med IPL. IPL står for Intensivt Pulserende Lys, og er altså lysimpulser. Lyset fra IPL-behandlingen optages af arrets pigment og lysenergien omdannes inden for millisekunder til varmeenergi. Varmen, som udvikles inde i arrets pigment ødelægger karvæggene, og dermed forsvinder den røde farve.

Vi anbefaler en pakkeløsning, der består af 1 behandling med IPL og Frax-laser på huden inden operationen, og 3-5 behandlinger efter operationen.

Denne løsning giver huden de bedste forudsætninger til at hele pænt ved at “preppe” området der skal opereres inden, og booster huden til at reparere sig selv efter.

Så hvad kan jeg forvente?

Vi vil desværre ikke kunne fjerne dine ar fuldstændig. Men vi kan gøre farven og strukturen på dine ar så pæne som de overhovedet kan blive.

Lyt til podcastepisoden om ar

I denne episode af vores podcastserie “Skønhedsguiden” kan du høre mere om behandlingen.