Boost din hud i vinterkulden med disse 3 behandlinger

Udgivet D. 14. januar 2016

Vinterens kulde og blæst kan være hård kost for huden, som kvitterer med at udtørre og få karsprængninger. Hos AK Nygart er vi kendt for kosmetiske behandlinger, der virker. Vi kan hjælpe din hud med at få sin vitalitet og glød tilbage, så du får et friskere og mere ungdommeligt look.

Få behandlet dine karsprængninger

Den fine hud i ansigtet indeholder millionvis af små blodkar, der forsyner huden med ilt og næring. Kulde og blæst er medvirkende til, at mange mennesker med tiden udvikler karsprængninger i ansigtet, som viser sig som røde spindelvævslignende mærker i huden.

Det er relativt nemt at behandle karsprængninger med karlaser eller højenergilys.

Når de sprængte kar påvirkes af opvarmningen fra lyset, lukker de sig sammen og forsvinder. Behandlingen er yderst effektiv og tager ca. 30 minutter. Allerede efter den første behandling vil du kunne se en tydelig reduktion af karsprængningerne.

Du skal regne med 1-4 behandlinger med 1 måneds interval, afhængig af mængden og typen af dine karsprængninger.

Yngre og fastere hud med Skinbooster

Restylane Skinbooster kan gøre underværker for din hud. Ved at tilføje langtidsholdbart hyaluronsyre ved hjælp af mikroinjektioner genvinder din hud sit kollagen niveau, de elastiske fibre og sin ungdommelige fasthed.

Restylane Skinbooster bruges til at behandle ansigtet og udsatte områder som dekolletage og hals, læber, hænder og hud med acne ar. Restylane Skinbooster er underbygget af adskillige kliniske studier, og der ses en væsentlig effekt efter en kur med 3 behandlinger.

AKNE-AR OG FINE LINJER

Frax-laser går sin sejrsgang over det meste af verden. Kombinationen af først at nedbryde den gamle hudstruktur og derefter booste genopbygning af ny hud giver en synligt foryngende effekt. Behandlingsteknikken provokerer hudens celler til at producere collagen ved at simulere en let skade gennem laser. Din hud fornyr sig i en yngre, friskere, sundere, stærkere og smidigere udgave.

Frax-laser har vist overbevisende resultater på akne-ar, rynker, fine linjer, grove porer, solskader, pigmentforandringer og hudskader som strækmærker og brandskader.
Det optimale resultat opnås med minimum 3 behandlinger med 8 ugers mellemrum.

Ring og book tid på tlf. 70 27 57 57 eller online

> Læs mere her