FRYS FEDTET VÆK!

Udgivet D. 11. februar 2016

Slip af med de overflødige fedtdepoter ved hjælp af CoolSculpting.

Det er stadig koldt udenfor, men vinteren er heldigvis snart ved at være forbi og før vi ser os om, er det forår og varmere i vejret. Kroppen skal igen vises frem og ikke længere skjules i store varme sweatere og tykke jakker.
Har du hygget dig med god mad og vin i de mørke vintermåneder og har der sneget sig et par ekstra kilo på sidebenene, så kickstart allerede nu og gør noget ved det.

HVAD ER COOLSCULPTING?

Dansehåndtag, topmave og BH-deller er fedtdepoter, der kan være svære at få bugt med. CoolSculpting er et ikke-kirurgisk indgreb, hvor man fjerner de stædige fedtdepoter, som ikke forsvinder med slankekuren eller motion. I gennemsnit fjernes 20-25 % af fedtlaget per behandling.
Hos AK NYgart får du altid en personlig rådgivning, så du opnår det flotteste resultat.

➤ Læs mere om CoolScuplting

FLOTTE RESULTATER

Lotte på 49 år har i gennem flere år haft en usund livsstil som satte sig på kroppen, og Lotte havde efterhånden opgivet håbet om at komme af med sine genstridige deller. Men flere behandlinger med fedtfrysning hos AK Nygart gav resultater. I dag er motivationen til at dyrke motion og spise sundt vendt tilbage.

➤ Læs Lottes historie her

Flere af vores patienter har været superglade for behandling med CoolSculpting og opnået gode resultater.

➤ Se flere resultater med CoolSculpting

SIKKER BEHANDLING

Fedtfrysning er den nyeste teknologi inden for fedtreducering uden kirurgi. Hos AK Nygart er vi førende inden for fedtfrysning/CoolSculpting. Og som det sidste NYE, kan vi også fjerne dobbelthagen eller andre små genstridige fedtdepoter. Der er stort set ingen bivirkninger ved behandlingen og hos AK Nygart bruger vi CoolSculpting, som er godkendt af de amerikanske myndigheder FDA.

Maskinerne til CoolSculpting har et indbygget sikkerhedssystem, som sikrer at der ikke opstår forfrysninger eller skader.