CoolSculpting: “Jeg har fået det bedre med min krop”

Udgivet D. 15. december 2015

En usund livsstil gennem flere år satte sig på kroppen, og Lotte havde efterhånden opgivet håbet om at komme af med sine genstridige deller. Men flere behandlinger med fedtfrysning hos AK Nygart gav resultater. I dag er motivationen til at dyrke motion og spise sundt vendt tilbage.

Lotte er 49 år og har egentlig altid levet sundt med motion og en god nærende kost. Men de sidste 10 år, har det været svært for hende at opretholde den sunde livsstil.

“Jeg har altid været én af de ’sunde’, men fik pludselig nok af løbeture og speltboller, så jeg gav simpelthen slip. Jeg begyndte at spise alt det jeg havde lyst til, hygge mig med et glas vin og stoppe med at motionere. Det resulterede i mere end 5 overflødige kilo, som især kunne ses på sidebenene og på maven.”

Prøvede alt

Lotte syntes, at hendes livsstil havde givet hende et træt og slidt look, og det fik hende til at kaste sig ud i alverdens slankekure, konsultationer hos diætister og forsøg med flere former for motion. Men alt blev hurtigt opgivet igen – for resultaterne udeblev.

”Jeg mistede balancen i kroppen, og selv om jeg tog en løbetur i ny og næ og spiste sundt i perioder, så jeg kun små resultater. Jeg faldt derfor hurtigt tilbage til de usunde valg. Motivationen havde slippet taget i mig, og jeg blev desperat for at finde nogen som kunne hjælpe mig.”

Ærlig og god rådgivning

Lotte kontaktede til sidst AK Nygarts klinik, for at få hjælp.

”Jeg ville simpelthen have gjort et eller andet ved mit udseende, så jeg gik til AK Nygart for at få noget rådgivning. Jeg havde tidligere fået injektioner med Restylane hos AK Nygart, så den klinik var det oplagte valg. Selv om mit ansigt havde fået dybere furer, var det stadig kroppen, som jeg var mest ked af. Sygeplejersken var utrolig sød og lyttende. Hun foreslog, at jeg skulle prøve fedtfrysning med CoolSculpting og forklarede, at det er et ikke-kirurgisk indgreb, der fryser fedtcellerne væk og som i gennemsnit kan fjerne 20-25 % af fedtlaget.”

Bange for bivirkninger

Fedtfrysning er ingen slankekur, men en metode til at fjerne de stædige fedtdepoter. Ved hjælp af en kontrolleret nedkøling af fedtvævet starter en nedbrydning af selve fedtcellerne. Nedbrydningen løber over flere uger, og det fulde resultat ses efter 2-3 måneder. Hud, muskler, blodkar og nerver bliver i modsætning til fedtvæv ikke påvirket af kulden.

”Jeg var lidt skeptisk i starten, men sygeplejersken fortalte, at AK Nygart bruger de mest anerkendte maskiner på markedet. Det beroligede mig, og angsten for bivirkninger forsvandt.”

AK Nygart bruger CoolSculpting, som er godkendt af de amerikanske myndigheder og har et indbygget sikkerhedssystem, der sikrer at der ikke opstår forfrysninger eller skader. Læs mere om Coolsculpting vs. andre fedtfrysningsteknologier.

Afslappende at blive behandlet

Lotte har fået flere behandlinger med CoolSculpting på maven og på ryggen.

”Jeg synes ikke det gør særlig ondt at få CoolSculpting, det napper kun lidt og er fuldstændig udramatisk. Når maskinen først er sat til, kunne jeg i ro og mag ligge med min Iphone og læse magasiner. Jeg har fået en professionel rådgivning, og Mette som har behandlet mig har været ærlig og oprigtig gennem hele forløbet, og ikke lovet mere end hun kan holde.”

Coolsculpting kan kun anbefales

Lotte har i alt fået 4 behandlinger og er nu færdig. Hun er rigtig glad for resultatet, som hun varmt vil anbefale.

”Jeg er igen blevet glad for min krop og det bedste er, at resultatet efter CoolSculpting har givet mig motivationen til at dyrke motion og spise sundt igen. Det har været alle pengene værd, og jeg kan varmt anbefale det.”

Vil du vide mere om behandlingen? Læs mere i vores patientinformation til Coolsculpting.

Du kan også læse vores svar til de oftest stillede spørgsmål om fedtfrysning.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat med Coolsculpting-behandlingen. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede behandlere undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat med fedtfrysning.