Ofte stillede spørgsmål om Coolsculpting

Spm: Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Svar: Oftest er 1 behandling nok – det kommer selvfølgelig an på hvilket mål du ønsker at opnå. Ved forundersøgelsen laver vi sammen en grundig gennemgang af din krop og dine ønsker. Sammen laver vi en plan for behandlingen. Læs mere om Coolsculpting-behandlingen her.

video

Spm: Gør Coolsculpting ondt?

Svar: Afhængigt af hvor på kroppen du bliver behandlet kan du opleve forskelligt ubehag. Nogle føler de får taget luften lidt de første 5-8 minutter, når det er øvre mave, der behandles. Ofte opleves det at det strammer og niver i huden. Når applikatoren har været på i 5-8 min ophører det ubehagelige.

Nogle oplever en stikkende smerte, når applikatoren tages af – det beskrives bedst som når du har haft hånden nede i sneen. Først mærker du ingenting, med når hånden begynder at ”tø” op igen, gør det ondt.

video

Spm: Hvor meget fedt forsvinder der ved 1 behandling?

Svar: Op til 25 % i det behandlede område. Fedtet forsvinder vha. dit immunsystem. Det omfordeles ikke til resten af kroppen.

Spm: Hvor hurtigt er der resultat?

Svar: Du skal først forvente resultat efter 8 – 12 uger. Kroppen arbejder i 8-12 uger efter behandlingen. Du kommer til kontrol efter 12 uger – og kan hvis du ønsker det behandles igen efter 8 – 12 uger i samme område.

video

Spm: Kan jeg træne efter Coolsculpting-behandlingen?

Svar: Ja, der er ingen restriktioner. Du må gøre, hvad du har lyst til.

Spm: Er der noget jeg ikke må efter behandlingen?

Svar: Nej.

Spm: Hvordan adskiller Coolsculpting sig fra mange af de andre fedtfrysningsteknologier?

Svar: Coolsculpting fryser med lavere temperaturer end andre teknologier, hvilket betyder, at der skal færre behandling til med Coolsculpting for at opnå det samme resultat. Coolsculpting er også den eneste teknologi til fedtfrysning der er FDA-godkendt. Og til sidst er Coolsculpting den eneste teknologi med et indbygget Freeze Detect®-system, der garanterer en sikker behandling uden forfrysninger af huden.

Følgende information får alle kunder at vide:

  • Det er ikke en slankekur
  • Det er rigtig godt at kombinere behandlingen med motion – løb, cirkeltræning eller gåture i rask tempo
  • Sørg for at spise lidt inden du kommer til behandlingen
  • Hav gerne lidt snack med – ex. banan, rosiner, gulerødder eller en bolle
  • Drik ekstra vand efter behandlingen
  • Mange oplever træthed efter behandlingen – særligt hvis du har fået 2 påsætninger
  • Nogle oplever smerter/ømhed i det behandlede område nogle dage efter behandlingen – op til 1 uge efter
  • Meget få ca 5-8 % kan få det der hedder ”Late onset of pain”. Det er en intensivt, brændende fornemmelse i området, der først kommer efter 3-4 dage. Det er nerve enderne, der reagerer. Det er ikke farligt, men går over i løbet af 1-2 uger

Se vores video om fedtfrysning