Han tabte 80 kg. Men den største forandring er usynlig …

Udgivet D. 8. maj 2017

Plastikkirurgi er ikke for mænd – eller er det?

Hej kære læser,

17 procent af danske kvinder mellem 18 og 60 år overvejer en kosmetisk behandling som fx øjenlågsløft, hårfjerning eller brystoperation. Det viser en stor undersøgelse, vi har fik lavet i 2016*. Men hvad med mændene – skal de bare lade mave og øjenlåg hænge? Ikke hvis det står til 27-årige Magnus Højer Simonsen, som du måske husker fra nyhedsmailen i februar.

Læs hele historien om Magnus’ vægttab her

Minus 80 kg. Men maven!

Efter et vægttab på næsten 80 kg på blot et år var Magnus ikke i tvivl: Hvis han skulle nå helt i mål med sit projekt Magnus, skulle han have hjælp til det sidste.

– For mig startede det, da jeg pludselig blev single. Mit eneste selskab var mine 170 kg, og min selvtillid var lige så lille, som jeg var stor. Det fik mig til at tage en drastisk beslutning: Alle de overflødige kilo skulle væk. Jeg ville have min selvtillid tilbage. Jeg ville føle mig attraktiv som mand igen, fortæller Magnus.

16142893_1134941713271583_6263184176606093119_n

Sammen med personlig træner Gustav Salinas (ja, den Gustav) kom han i mål med en ekstrem plan: På blot et år skulle vægten ned på 90 kg. Men, og der er åbenbart altid et men: Hans maveskind kunne ikke følge med.

– Det var alt andet end stramt. Derfor var det faktisk ikke svært at sige ja til 5 timer under kniven – i fuld narkose.

magnus lige efter

3 dage efter operationen

Den største forandring er indeni

I januar i år fik Magnus fjernet 4,4 kg maveskind ved det, der hedder et bodylift: Et snit hele vejen rundt lige under bæltehøjde, hvor han fik fjernet overflødig hud på både mave og ryg.

– Jeg kan først se det endelige resultat om et års tid. Men allerede nu er jeg meget, meget tilfreds, siger Magnus. Den største forandring er dog ikke helt til at se. Den kommer også bagpå Magnus i selv de mindste daglige episoder.

Det har ramt ned i rigtig mange dele af mit liv, og mine tanker om mig selv kan have svært ved at følge med. For eksempel kan jeg nu fylde min indkøbskurv med det, jeg har lyst til uden at tænke på, hvad andre mener. Jeg kan stadig blive overrasket over mit spejlbillede. Jeg er blevet mere udadvendt. Og jo, nu får jeg også masser af positiv opmærksomhed fra kvinder. Så jeg har fundet troen på mig selv igen, tilføjer han glad.

På den måde ligner Magnus’ historie til forveksling de svar, kvinderne giver i vores analyse: En stor andel har fået højere selvværd, og de føler sig friere både socialt og seksuelt. Magnus er heller ikke i tvivl om sin holdning. Og den gælder også mændene:

– Hvis man har noget, der fylder så meget for en, som min vægt og min mave gjorde for mig – så skal man ikke holde sig tilbage. Et kosmetisk indgreb er noget, man gør for sig selv. Og det er ikke bare en fysisk forbedring!

 

Hvis du overvejer at følge hans anbefaling, så sig endelig til. Vi kan fortælle meget mere om bodylift eller maveplastik.

Du er altid velkommen til en forundersøgelse hos vores erfarne kirurger – og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bare ring til os på 70 27 57 57, og få svar på alle dine spørgsmål – eller book en personlig tid.

Mange gode hilsner,

Jesper Nygart

__________________

*Advice gennemførte analysen for AK Nygart i 2016. 5.109 kvinder i alderen 18-60 år deltog i undersøgelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *