7 tips til stålende hud – igen!

Udgivet D. 12. september 2017
Sommersolen kan være skøn, og give os mange glade timer udenfor. Men solen kan desværre også skade vores hud, hvis vi ikke passer godt på den. Derfor har vi fået vores hudeksperter til at give deres bedste tips til, hvordan du får huden til at stråle igen.

1. Solen har givet mig mange fregner, rødmen og pigmenter i ansigtet. Hvad kan jeg gøre?

IPL hudforyngelse er den helt rigtige førstehjælp til din soltrætte hud. Lyset får karrene til at trække sig sammen, så du får reduceret rødmen, pigmentet bliver nærmest trukket ud af huden, og din hud får en mere jævn og fin struktur.

Læs om Jannies forvandling med IPL her

2. Jeg har fået et lidt trist udtryk i ansigtet, og jeg vil gerne gøre noget. Men det må gerne være lidt diskret, så andre ikke lægger mærke til det. Hvad skal jeg vælge?

En vigtig ting du skal vide er, din hud ændre sig ikke natten over! Det tager tid og tålmodighed at mindske rynkene.
Du skal typisk overveje en kombination af flere behandlinger: Skinbooster er effektiv mod de fine linjer især i den nederste del af ansigtet. Med filler kan du dæmpe de dybe furer fra næse til mund. Filler er også en god kur mod begyndende hængende mundvige. Botox er mest velegnet til de rynker, der kommer med mimikken – for eksempel til at nedtone rynkerne i panden, mellem brynene og omkring øjnene. Endelig kan du give den triste og tørre hud sin glød tilbage med frax-laser til hudforyngelse.

3. Jeg har store karsprængninger på kinderne og næsen. Kan jeg gøre noget for at fjerne dem?

IPL kan gøre underværker for din hudtone i ansigtet. Varmen får karrene til at trække sig sammen, så karsprængningerne forsvinder.
Hvis du har tendens til at danne mange karsprængninger, er det også en god ide at skære lidt ned på soldyrkningen. Skygge, cap og solcreme med høj faktor – det virker.

4. Jeg har nogle lidt sure rynker omkring munden. Hvad skal jeg vælge?

Her har du heldigvis mange muligheder. Filler fylder dine folder ud, så huden bliver mere glat. Med Botox kan du få nedtonet de dybe linjer, fordi det dæmper aktiviteten i den muskel, der skaber linjerne.

5. Hvordan kan jeg komme den trætte hud i forkøbet?

Ja, der er to veje at gå. Den ene er gratis (og lidt kedelig, måske) – den anden er ikke helt gratis, men til gengæld virkelig lækker.
Det gratis råd er at holde dig mere i skyggen. Men faktisk kan du også blive forbrændt i skyggen, hvis din hud er sart. Så top op med solcreme, og husk høj faktor.
Den lækre vej hedder daglig pleje med cremer, der er udviklet specielt til formålet. Kig ind til os, og lad os vejlede dig om, hvad Akademiklinikens professionelle cremer kan gøre for dig. Dig (og din hud) vil elske det!

6. Hvilken hurtig løsning kan gøre mirakler?

Beklager, men der findes ikke en lynløsning, der fjerner følgerne af mange års liv og soldyrkning.

7. Jeg er ikke så vild med at få stukket noget i huden. Kan I hjælpe mig alligevel?

Ja, du behøver ikke tænke i nåle. Med vores lækre professionelle cremer fra Akademikliniken kan du gøre synlige underværker for din hud.

Gratis ansigtsanalyse

Er du ikke sikker på, at du tør kaste dig ud i en behandling med nåle?

Så kom ind til en gratis og uforpligtende ansigtsanalyse hos en af vores dygtige behandlere. De kan fortælle meget mere om, hvad vi kan gøre for dig og din hud.

Ring på 70275757 for at booke din tid nu eller book din tid her.

Vi glæder os til at se dig i en af vores klinikker.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *