Ida Søjborgs brystforstørrelse hos AK Nygart

Udgivet D. 11. juni 2019

Ida Søjborg, der er kendt for programmet Love Island 2019, bestilte i april måned 2019 en tid til en brystforstørrelse hos vores klinik AK Nygart i København hos kirurg Anders Ulrik. Ida fik lagt 355ml. Motiva-implantater i profilen "Full" under brystmusklen gennem brystfolden

 Hvorfor ønskede du at få foretaget en brystforstørrelse?

“Jeg ønskede at få fortaget denne operation for at føle mig mere feminin.

Jeg gjorde det for at få det bedre i min egen krop, føle mig mere selvsikker især i situation som under sex, hvis jeg skulle shoppe nyt tøj eller havde lyst til at trække i en kjole – men noget holdt mig tilbage, jeg følte ikke at jeg kunne bære det, jeg følte mig i hver fald ikke godt tilpas.

Jeg manglede den del, for at elske mit spejlbillede endnu mere.”

Var der noget du var i tvivl om inden forundersøgelsen?

“Jeg valgte AK Nygart fordi jeg havde hørt så mange gode ting om lige præcis om denne klinik.

Jeg følte under forundersøgelsen at de var meget professionelle og jeg følte mig i rigtig gode hænder, jeg var meget rolig og følte mig godt tilpas.”

Var der noget der overraskede dig til forundersøgelsen?

“Jeg var i tvivl om størrelse og hvilken størrelse og profil jeg ønskede, derudover var jeg spændt på hvor meget jeg overhovedet kunne få i mine bryster.”

Var du nervøs inden operationen?

“Jeg bliver virkelig sjældent meget nervøs, jeg var mest af alt spændt på det hele. Jeg var ikke bekymret for selve operationen, jeg var mest af alt bange for at jeg aldrig ville blive tilfreds.

Dog var jeg nervøs for om jeg overhovedet kunne forholde mig i ro de dage efter og så var jeg også midt bekymret for hvor ondt jeg ville have dagene efter.

Men jeg følte mig aldrig helt vildt nervøs, jeg havde bare mange tanker omkring det hele.”

Ida har fået lagt 355ml. Motiva-implantater i profilen “Full” under brystmusklen gennem brystfolden

Hvordan var det at være i narkose?

“Jeg var meget træt og udkørt da jeg vågnede fra narkosen. Jeg var nysgerrig om jeg havde sagt noget fjollet eller tarveligt, det bekymrede jeg mig åbenbart mest om

Men jeg har været i narkose før, så jeg var hverken bange for ikke at skulle vågne eller nogle ting skulle gå galt.”

Havde du smerter efter operationen?

“Jeg havde meget ondt dagene efter, men ikke så ondt at jeg ikke var med ude at kigge på lidt tøj 3-4 dage efter.

Men der var rigtig mange ting og bevægelser jeg lige pludselig ikke kunne efterfølgende og det var så træls! Jeg blev ret frustreret over at smerterne tog til, men det vendte heldigvis lidt senere.

Men ja, jeg havde smerter og var ikke helt villig til at ligge mig fladt på ryggen og blive i sengen – men vigtigt af alt, så mærkede jeg efter på min krop.”

Hvad var den største udfordring efter operationen?

Den største udfordring var helt sikkert at forholde mig i ro dagene især i det lange løb!

Og være indskrænket i forhold til at kunne ting selv.

Ca. 2 uger efter operationen vender Ida tilbage til klinikken til en kontrol for at få fjernet sting

 

Hvordan har du det med dine bryster efter operationen?

“Jeg er så glade efter operationen! Det var virkelig det hele værd! Det har gjort mig mere selvsikker, føler mig bedre tilpas i min egen krop og har fået lidt mere mod på at gå i feminint tøj.”

Har du et godt råd til andre, der skal have en BFO?

“Hvis du føler dig utryg, utilpas eller lignende med dine bryster og du har overvejet en operation, så gør det! Der er ingen der siger at der behøver at være voldsomt, unaturligt eller overdrevet det resultat du får. Men vigtigst af alt, skal man gøre det for sin egen skyld, så man elsker dig selv mere. For andre kommer ikke til at elske dig mere, grundet du får større bryster. De kan elsker den person du bliver af det, den glæde, udstråling og selvsikkerhed.”

Mig og mine bryster – Viafree

Se programmet “Mig og mine bryster” om Idas brystforstørrende operation.

Interesseret i en forundersøgelse?

Vil du gerne høre mere om brystforstørrelser? Bestil tid til en uforpligtende forundersøgelse hos en af vores dygtige kirurger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *