Vi søger opvågningssygeplejersker til vores vikarteam i København

Hos AK Nygart i København søger vi opvågningssygeplejersker til vores vikarteam. Er du fagligt skarp, har du let til smil, og trives du med både ansvar og travlhed – så læs videre.

Er du uddannet sygeplejerske, har du min. 2-3 års erfaring, meget gerne fra det private arbejdsmarked?

Brænder du for dit arbejde, er passioneret for det private arbejdsmarked, og har lyst til at arbejde som vikar på AK Nygarts klinik i hjertet af København?

Så har vi en jobmulighed til dig!

Vi har brug for en ny kollega med godt humør og en fleksibel indstilling. Du vil blive en vigtig del af vores klinik i København, hvor vi har operationer 5-7 dage om ugen. Vi har brug for dine kompetencer som opvågningssygeplejerske, men vi lægger lige så stor vægt på din fleksibilitet, positive indstilling, dit kommercielle overblik, og masser af personlig drivkraft. Vi forestiller os, at du har erfaring fra det private og gerne inden for plastikkirurgi. Det er en selvfølge, at du både skriver og taler flydende dansk.

Vi tilbyder dig …

Et spændende, alsidigt, selvstændigt og udfordrende arbejde. Et godt kollegialt arbejdsmiljø, fri frokost og en skøn patientgruppe. Du vil modtage en introduktion til vores speciale, ydelser og arbejdsopgaver, samt hvordan vi ønsker, at du skal repræsentere AK Nygart. Det forventes, at du er så velfunderet i opvågningssygeplejen, så du udelukkende behøver en kort introduktion til denne del.

Få en kort introduktion til AK Nygart som arbejdsplads i videoen her:

Din arbejdstid

Vi kan have operationsdage på alle ugens 5 hverdage, og dine arbejdstider vil afhænge af, hvor travlt vi har.

Vi forventer du er fleksibel og du skal være indstillet på at arbejdsdagens længde kan variere, og du først kan tage hjem når sidste patient er opereret. Operationsdagene planlægges med operationer frem til kl. 17.00

Arbejdssted

AK Nygart København

Ny Østergade 12

1101 København K

Tiltrædelse

Snarest muligt

Løn

Løn efter aftale.

Sådan ansøger du

Har du lyst til at arbejde på et af Danmarks største kosmetiske privathospitaler – i et travlt, seriøst og professionelt team?

Så send en kort motiveret ansøgning samt CV med foto til:

Job@nygart.dk . Mærk mailen: ”Vikar spl KBH”.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner,