Vi søger en operationssygeplejerske til en deltidsstilling i Århus

Er du initiativrig, engageret, selvstændig og fleksibel? Og kunne du tænke dig at blive operationssygeplejerske på vores operative klinik i Århus? Så er det måske dig, vi leder efter.

Er du uddannet sygeplejerske og har du min. 3 års erfaring som operationssygeplejerske, meget gerne fra det private arbejdsmarked? Brænder du for dit arbejde, er passioneret for det private arbejdsmarked, og har lyst til at arbejde på en af AK Nygart´s klinikker i Århus? Så læs videre.

Vi har brug for en ny kollega med godt humør og en fleksibel indstilling. Du vil blive en vigtig del af vores klinik i Århus, hvor vi har operationer 2-4 dage om ugen. Vi har brug for dine kompetencer som operationssygeplejerske, men vi lægger lige så stor vægt på din fleksibilitet, positive indstilling, dit kommercielle overblik, og masser af personlig drivkraft. Vi forestiller os, at du har erfaring fra det private og gerne inden for plastikkirurgi. Det er en selvfølge, at du både skriver og taler flydende dansk.

Vi tilbyder

Et spændende, alsidigt, selvstændigt og udfordrende arbejde. Et godt kollegialt arbejdsmiljø og en skøn patientgruppe. Du vil modtage en introduktion til vores speciale, ydelser og arbejdsopgaver, samt hvordan vi ønsker, at du skal repræsentere AK Nygart. Det forventes, at du er så velfunderet i operationssygeplejen, så du udelukkende behøver en kort introduktion til denne del.

Arbejdstid

Vi opererer gerne 5 dage i ugen, og har brug for din arbejdskraft i forhold til indtag af patienter.

Stillingen er fast 2-4 dage om ugen (planlagt til hverdage), vi forventer du er fleksibel og du skal være indstillet på at arbejdsdagens længde kan variere, og du først kan tage hjem når sidste patient er opereret. Operationsdagene planlægges med operationer frem til kl. 17.00

Tiltrædelse

Snarest muligt

Løn

Løn efter aftale.


Sådan ansøger du

Send en kort, motiveret ansøgning samt CV med foto til:

Afdelingsleder Merete Myrup på job@nygart.dk

 

 

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU