Lærke om sin brystforstørrelse: “Er du ikke tilfreds med dig selv når du kigger i spejlet, så gør noget ved det”

Udgivet D. 11. juni 2019

Hvorfor ønskede du at få en brystforstørrelse?

“I 2011 fik jeg lavet mine meget store bryster mindre, da jeg havde ekstreme problemer med ryggen. De var kommet meget pludseligt, og på daværende tidspunkt gik jeg ikke op i træning.
Jeg fik fjernet 380 g fra hvert bryst, og var virkelig glad for at få bryster der passede min lille størrelse (158 høj). Min drøm var stadig at komme i militæret, men lægerne sagde min ryg ikke var stærk nok. Jeg begyndte derfor at træne. Kom ind i 2015, gennemførte og blev SÅ bidt af træningen.

Mine bryster var i evig kamp om at være der, så ikke være der osv. Only girls know.

Sidste år blev jeg syg, ikke noget meget alvorligt, men syg samt virkelig stresset pga. uddannelse, break up, flytning osv. Jeg tabte mig 10 kg, ‘alt’ fedt fra min krop forsvandt nærmest men musklerne forblev fordi jeg stadig satte min træning meget højt. Det resulterede i bryster der bestod af hud og kirtler.

Så den 2. april fik jeg foretaget en brystforstørrelse, en operation jeg var meget i tvivl omkring. For med den historie mine bryster allerede har, så er det bare virkelig nederen at stå i den modsatte situation. MEN jeg har ikke tænkt mig at stoppe med min træning, aldrig nogensinde. Jeg gav mig selv en tænke-periode på 5 måneder for at se hvordan mine bryster forandrede sig. Ingen bedring på nogen måde.

Billedet til venstre er taget på operationsdagen. Billedet til højre er taget en uge efter.

De er stadig meget hævede og i helingsperioden, så resultatet er ikke 100% endnu. Om 3 måneder vil det endelige billede komme op, så nu er det bare at passe på mig selv indtil.

Tja, kroppen er ikke altid til at kontrollere, men jeg er af den overbevisning at: ‘er du ikke tilfreds med dig selv når du kigger i spejlet, så gør noget ved det’

Vægtab, vægtstigning, muskelmasse, numse størrelse, arme, ben, ect. Kan man spise / træne sig til (hvis man altså ved hvordan), men bryster hmm.. De er altså et kapitel for sig selv, og lever sit eget liv.”

Hvad var dine tanker om det resultat, du ønskede af din brystforstørrelse?

“Lige i starten tænkte jeg faktisk: Waaou, de sidder bare så flot og lige som jeg drømte om! Dog vidste jeg godt at de ikke blev ved med at sidde sådan, og var egentlig bare mest spændt på hvordan det endelige resultat blev. I dag er det 2 mdr. og 9 dage siden og de sidder stadig rigtig flot, og føles mere som et bryst end de hårde kugler før. Nu skal jeg snart til den endelige kontrol, og er super spændt på hvad der er at sige om resultatet.”

Hvordan var det på selve operationsdagen? Var du nervøs inden?

“Det lyder sikkert rigtig dumt, men var faktisk overhovedet ikke nervøs. Jeg var spændt, men faktisk mest på narkosen da jeg synes det vildt spænende og fascinerende. Det hele hænger nok sammen med, at jeg har været igennem det der var værre ved første operation. Jeg vil også indrømme at jeg har set mange af jeres livestreams, det har hjulpet rigtig meget på, at jeg ikke var så nervøs.

Opvågningssygeplejersken på operationsdagen var virkelig fantastisk! Der var en rigtig god stemning og følelsen af tryghed allerede fra da hun kaldte mig ind. Jeg fik en rundvisning inden jeg blev vist hen til mit eget lille personlige hjørne. Fik tøj, piller og så blev jeg instrueret for hvad der skulle ske. Narkoselægen kom og præsenterede sig og forklarede hvad han skulle sørge for. Igen, en rigtig god følelse.”

 

Hvorfor valgte du AK Nygart?

“Det vil være forkert at sige, at jeg bare vidste med det samme at jeg ville vælge AK Nygart. Jeg undersøgte og læste om alle de muligheder der nu er.

Efter en masse samtaler med veninder der alle har fået foretaget BFO, valgte jeg at tage til forundersøgelse ved AK Nygart. Her fik jeg virkelig et fantastisk indtryk! Jeg følte at jeg virkelig blev hørt og taget meget seriøs. Jeg var rigtig i tvivl om jeg kunne få foretaget operationen efter mit lange forløb med brysterne, men min kirurg, Jesper, fik virkelig sat en dæmper på de følelser. Et par måneder efter forundersøgelsen valgte jeg lige at tage til en mere, da jeg blev i tvivl om størrelsen. Og igen var Jesper bare fantastisk og hjalp mig. Jeg er så glad for jeg valgte AK Nygart

Hvordan har du det her efter operationen?

Jeg har det super fint. De første 1-2 uger var faktisk slet ikke så slemme som jeg havde fået af vide at de ville være. Jeg tog smertestillende de første 5 dage, og så stoppede jeg. Jeg vil dog sige at man virkelig behøver en som kan hjælpe til, da man intet selv kan, haha! Jeg har som nævnt trænet en del inden, og jeg tror virkelig det har været med til, at føre mig så godt igennem dagene efter operationen.

Ca. 5 uger efter begyndte jeg at gå stille og roligt på løbebåndet, og nu træner jeg ben uden nogen form for ubehag.

Jeg er inderligt så lykkelig over dette valg. De passer så flot til min krop nu. TAK!”

 

Interesseret i en forundersøgelse?

Vil du gerne høre mere om brystforstørrelser? Bestil tid til en uforpligtende forundersøgelse hos en af vores dygtige kirurger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *