Jesper Trillingsgaard: Ny skarp profil hos Nygart

Udgivet D. 30. juli 2014

De færreste har lyst til at se trættere ud, end de føler sig. Også her hos Nygart oplever vi et stadig større behov for at kunne ændre, forskønne og forebygge sit udseende ved hjælp af ansigtskirurgi.

Derfor har vi valgt at udvide vores stab med en virkelig kapacitet på sit felt, speciallæge i plastikkirurgi Jesper Trillingsgaard. Jesper har bl.a. har en baggrund fra Søllerød Privathospital og Akademiklinikken.

ET LØFT TIL KLINIKKEN – OG TIL VORES KUNDER

Et ansigtsløft tager kampen op mod rynkerne, “kalkunhalsen“, hamsterkinderne, furerne ved munden og den løse hud. Bindevæv og muskler strammes op, så resultatet bliver et sundere og mere ungdommeligt udseende.

Jesper Trillingsgaard er specialist i harmonisk ansigtskirurgi fra de store avancerede løft til miniansigtsløft. Et andet speciale er pandeløft med kikkert, hvor arret lægges over hårgrænsen, så det er stort set usynligt.

Herudover arbejder Jesper Trillingsgaard med fedttransplantation i de nasolabiale og mentolabiale folder (furerne omkring næse og mund) og korrigerer kindben med fedt.

Jesper Trillingsgaard behersker naturligvis også al form for brystkirurgi og har stor erfaring i brystforstørrelse med både runde og anatomiske implantater. Han er især glad for at arbejde med de anatomiske af slagsen, der giver et meget naturligt resultat. “Som plastikkirurg elsker jeg at skabe et smukt, naturligt og harmonisk bryst”, siger han.

Jesper Trillingsgaard er medlem af bl.a. Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi, og han instruerer desuden læger og sygeplejersker i brugen af Restylane og Botox for producenten Galderma.

Vi glæder os til at byde Jesper Trillingsgaard velkommen om bord her hos Nygart Privathospital, hvor han samtidig bliver den virksomhedsansvarlige for al lægelig behandling.