Kropskonturering - Fedttransplantation til kroppen

Fedttransplantation til kroppen bliver også kaldt kropskonturering, da man ved at suge fedt fra et sted på kroppen og sprøjte det ind et andet sted kan lave om på kroppens former. Vi laver fedttransplantation til brysterne som alternativ til brystforstørrelser og fedttransplantation til ansigtet som alternativ til midlertidige fillers. Og så laver vi også fedttransplantation til resten af kroppen.

Fedtskulpturering af kroppen

Fedtskulpturering er en operation, hvor man ændrer på kroppens former ved hjælp af fedtsugning og efterfølgende fedttransplantation. Ved at flytte fedt fra et sted på kroppen til et andet kan man skulpturere kroppen, så man fremhæver eller nedtoner de former man enten er født med eller har fået med alderen. Fedtskulpturering er altså en fedtransplantation, og sådan en operation kræver at du har nok fedt andetsteds på kroppen at tage af.

BESTIL FORUNDERSØGELSE HER

Hvordan holder fedtet?

Selvom teknikken er forbedret markant de senere år, er der stadig begrænsninger i teknikken. Mængden af fedt man typisk transplanterer afhænger af dit udgangspunkt og dine ønsker. Transplanterer man større volumen risikerer man, at trykket omkring de enkelte fedtceller bliver for stort, og at de derfor går til grunde. Idet fedtcellerne er meget sårbare, kan du forvente, at ca. 60-70% af det transplanterede fedt overlever. Det kan derfor være nødvendigt med flere operationer med nogle måneders mellemrum for at opnå den ønskede form og volumen.

Podcast om fedttransplantation

VI OPERERER IKKE FØLGENDE PATIENTER

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetes
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

*Vi understreger at en fedttransplantation-behandlingen ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

BESTIL FORUNDERSØGELSE HER