Hvad kunderne udtaler om behandling af karsprængninger

3. gang blev lykkens gang.

Før jeg blev behandlet hos AK Nygart, havde jeg to gange forsøgt at blive mine karsprængninger kvit. Jeg havde prøvet med injektionsbehandlinger i kombination med støttestrømper, men uden effekt. Efter jeg havde født mit fjerde barn, var karsprængningerne blevet til store blå mærker. Jeg forsøgte mig igen, denne gang på en anden klinik, hvor de brugte laserbehandling. Denne metode hjalp heller ikke det mindste på problemet. Efter den omgang opgav jeg faktisk håbet om nogensinde at få pæne ben igen.

I en anden sammenhæng fortalte jeg Jesper Nygart min historie om de umulige karsprængninger, og han garanterede mig pengene tilbage, hvis ikke jeg så resultater. Det tilbud kunne jeg ikke modstå. Allerede efter første (smertefri) behandling kunne jeg se bedring, efter anden behandling en tydelig forskel, og efter 3. behandling var selv de mest genstridige karsprængninger væk – Nu går jeg igen med bare ben om sommeren.

 

⋅ Else, 48 år. Problem: Store blå karsprængninger på ben, antal behandlinger 3.

 

Min oplevelse begyndte ca. 7 år siden, da jeg for første gang oplevede at få blodsprængninger rundt på benet, som generede mig, særligt om sommeren, når man skal til at have bare ben.

Som jeg husker det, var der ikke mange tilbud på markedet dengang, så jeg valgte det som jeg stødte på, som var en injektions behandling af en væske, hvorpå jeg skulle iføre mig støtte strømper i ca. 5 dage og helst ikke bade.

Dette I sig selv var temmelig generende og svært at efterleve. Behandlingen var forholdsvis smertefri, men selv efter at have overholdt de strenge forholdsregler, uden noget resultat.

Jeg opgav derefter i mange år, indtil jeg for nylig fødte mit fjerde barn, i en relativ sen alder(43 år). Jeg havde I den forbindelse fået endnu flere, og nogle koncentrerede områder som på afstand lignede blå mærker. Ikke kønt!

Jeg gav mig derfor ikast med endnu engang at undersøge markedet, og fandt frem til først en og derefter en anden klinik, der tilbød forskellige laser behandlinger. Begge forsikrede de mig om at netop deres laser maskine var den rigtige, og at jeg nu ville opnå det bedst mulige resultat. Skal dog nævnes at den ene af denne forberedte mig på at det var så godt som umuligt, og derfor ikke lovede noget særligt.

I begge tilfælde var behandlingerne overraskende smertefulde og uden effekt.

Tværtimod oplevede jeg områder der nærmest blev værre idet blodkarrene synes mere blå, og derfor tydeligere.

Jeg havde ganske enkelt endnu engang givet op, indtil jeg I anden sammenhæng talte med Jesper Nygart om mit problem.

Han tog udfordringen op og garanterede mig mine penge tilbage hvis ikke jeg så noget tydeligt resultat.

Et tilbud som jeg ikke kunne modstå. Jeg tog glad imod første behandling som foregik fuldstændigt smertefrit og uden efterfølgende vanskeligheder.

Efter ca. 3 uger var mange af karrene stadig ikke væk, men jeg oplevede dog en forbedring. Jesper tilbød at behandle et område igen for at jeg kunne se effekten af to ganges behandling.

Dette gjorde udslaget. Jeg så efter, igen et par uger, nu for første gang en tydelig forskel og mange af karrene nu helt fortrukket sig. Nogle ganske få og genstridige har fået en tredje omgang og nu er jeg endelig glad og tilfreds og synes jeg kan gå sommeren i møde med bare ben.

 

⋅ Anne – 45år – Karsprængninger på benet