Vil du have større bryster?

Udgivet D. 2. marts 2016

Bryster har alle dage givet stor opmærksomhed og de fleste forbinder bryster med kvindelighed. Derfor er det også et problem for mange kvinder, hvis de synes deres bryster er for små, hænger eller er asymmetriske.

Brystoperationer med implantater er en af de mest efterspurgte kosmetiske operationer overhovedet.
Overvejer du at få en brystoperation, så læs med her og bliv klogere på om det er noget for dig. Hos AK Nygart er vi eksperter i brystoperationer og udfører hvert år omkring 1000 brystforstørrelser – også kaldet BFO.

Hvorfor skal jeg vælge en BFO?

Der kan være flere grunde til at du vælger at få lavet silikonebryster, men de fleste får en BFO for at få større bryster. Men det kan også være, at du har et ønske om at:
– skabe større volumen eller genoprette tabt volumen i brystet efter amning
– gøre brysterne lige store, altså skabe mere symmetri
HUSK – at det ene og alene skal være din beslutning at få en brystforstørrende operation.

HVOR STORE BRYSTER KAN JEG FÅ?

Gennem de sidste 5 år har vi oplevet at der i højere grad er et ønske om større silikonebryster. Vi lytter altid til dine ønsker, men det skal være lægeligt forsvarligt at indsætte store implantater, så der ikke opstår komplikationer. Hos AK Nygart ønsker vi fuld tilfredshed og derfor er det vigtigt, at du tænker over de informationer du får, når du er til forundersøgelse.

Book tid til en forundersøgelse på tlf. 70 27 57 57.

ER DET SIKKERT AT FÅ EN BFO?

Kvinder har helt tilbage i historien udsat sig selv for både livsfare og store smerter for at få større bryster. Kvinder har både fået sprøjtet vegetabilsk olie, paraffin, lanolin eller voks direkte ind i brystet, og nogle fik sågar indopereret mere faste implantater af elfenben og glas. Stakkels kvinder, for det gik selvfølgelig galt og indebar mange smerter.
I dag er sikkerheden og kvaliteten af de brystforstørrende operationer bedre end nogensinde, og hos AK Nygart benytter vi primært brystimplantater af mærkerne Motiva og Mentor.Mentor og Motiva yder livsvarig garanti på brystimplantaterne ved opstået brud på implantatet. Læs mere om implantaterne her.

Læs alt om BFO her

Priser finder du her

2 svar til “Vil du have større bryster?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *