Ansigtsløft med filler hos AK Nygart

Udgivet D. 28. januar 2016

Har alderen sat sine spor i dit ansigt eller har det mistet volumen efter vægttab, så kan vi hjælpe dig. Ansigtstrækkene ændrer sig jo ældre vi bliver – det sker for alle. Ansigtets proportioner forandres og vi mister den ungdommelige fylde. Vores ansigt ændrer form og der kan forekomme nedfald af pande og øjenbryn. I takt med mistet fedt/fylde på kinderne og spændstighed i huden, fremkommer furer ved næse og mundvige, som er medvirkende til et ældet udseende.

Få løftet ansigtet med filler

Ved hjælp af fillers kan du få mere fylde i ansigtet og få rettet op på de alderdomstegn, der har sat sine spor i dit ansigt.

Behandling med midlertidige fillers som Restylane og Juvéderm er relativ ukompliceret og forløber næsten altid uden komplikationer. Hos AK Nygart bruger vi Restylane eller Juvéderm, som er stabiliseret hyaluronsyre, der forekommer naturligt i kroppen og eksisterer i alle levende organismer. Restylane og Juvéderm indeholder hyaluronsyre i form af en krystalklar gel, der injiceres i huden.

Læs om forskellen på Restylane og Juvéderm her.


Sådan virker det

Hyaluronsyren injiceres i hudens øverste lag, og har en unik evne til at binde vand til sig og dermed udvide vævet med en udglattende effekt samt give fylde. Hyaluronsyre opfattes ikke som et fremmedlegeme af kroppen, og den hyaluronsyre som bruges i Restylane og Juvéderm er ikke udvundet af dyr og giver derfor ikke allergiske reaktioner.

Er det noget for dig så book en tid til en gratis forundersøgelse på tlf. 70 27 57 57 eller via vores online booking.

Sådan foregår et ansigtsløft med filler

Først desinficerer vi det område der skal behandles, og dernæst, med en meget tynd nål, føres filleren ind i de øverste lag af huden. Mange bryder sig ikke om nåle, men indgrebet er ikke forbundet med smerter, da produkterne indeholder lokalbedøvelse. Derfor vil det normalt ikke være nødvendigt at lokalbedøve ved behandling af rynker i ansigtet.

Hos AK Nygart tager vi altid udgangspunkt i dit ansigts medfødte proportioner, så du får et smukt og harmonisk resultat. Vi råder dig altid ud fra en helhedsvurdering, og vi har mange års erfaring på området.

> Læs mere om de områder, der kan behandles her