Anatomiske implantater

Anatomiske implantater er en særlig slags brystimplantater. Anatomiske implantater er i denne forbindelse kendetegnet ved, at de har form efter et naturligt bryst. Af samme årsag kaldes denne slags implantater også for dråbeformede implantater, som giver en mere aflang form med mere fylde ved bunden af brysterne.

Hvad er anatomiske/dråbeformede implantater?

Dråbeformerede brystimplantater, også kaldet anatomiske implantater, er først og fremmest kendetegnet ved som sagt at give kvinder et mere naturligt udseende, og efterligne det naturlige bryst.

De dråbeformedeformede implantater har mere fylde i bunden og mindre i toppen, hvilket giver dem der navn, da de bliver en dråbe.

Oprindeligt blev implantaterne designet til brystrekonstruktioner for kvinder, som havde mistet et bryst. Der gik dog ikke lang tid, før lægegerningen fandt ud af, at anatomiske brystimplantater også med fordel kunne anvendes inden for den kosmetiske kirurgi.

Hvem passer anatomiske/dråbeformede implantater særligt godt til?

Et anatomisk implantat kan med fordel anvendes af kvinder, som kun har lidt eller næsten intet naturligt brystvæv. Årsagen til dette er, at anatomiske brystimplantater er særligt gode til at opveje de tilfælde, hvor der ikke er meget naturligt bryst.

Som regel anbefales de anatomiske implantater til kvinder, der ikke har så meget brystvæv i forvejen, altså typisk meget slanke kvinder. Et rundt implantat på en meget slank kvinde vil have tendens til, at implantatets profil i toppen bliver tydelig, og man vil derfor kunne se, at brysterne ikke er ægte. For nogen er dette er ønske, mens andre ønsker et mere naturligt look til deres nye bryster.

Anatomiske/dråbeformede implantater vs. runde implantater

Runde implantater har den fordel, at de også giver godt med fylde opadtil. Så hvis man har en drøm om et bryst med en fyldig kavalergang og fylde der kan ses på toppen, så er et rundt implantat typisk det rette valg. Men ønsker du mindre fylde på toppen, og et bryst der ser mere naturligt ud, så kan de dråbeformede implantater være det rette valg for dig.