Mommy Makeover: Ny silhuet af mave og barm

Udgivet D. 17. juli 2019

Engang måtte man leve med de spor, børnefødsler og amning satte på kroppen. I dag kan en såkaldt Mommy Makeover genskabe brysternes fylde og stramme mave og bugvæg op, så tiden visuelt spoles tilbage til udgangspunktet før fødsler

Mødrene vil have kombinationskirurgi

Moderne plastikkirurgi giver mulighed for at forme barm og mave, så silhuetten bliver, som du ønsker. Hos AK Nygart mærker vi den øgede efterspørgsel på kosmetisk kombinations-kirurgi.

”Folk er mere og mere bevidste om, hvad der teknisk kan lade sig gøre. Mange kvinder har bestemt sig for, hvad de vil have udført, allerede inden de kommer til forundersøgelsen. Det er mit indtryk, at kosmetisk kirurgi er et emne, man også diskuterer i mødre-grupperne”, fortæller virksomhedsansvarlig plastikkirurg hos AK Nygart, Jesper Trillingsgaard.

En ganske almindelig googlesøgning på ’Mommy Makeover’ byder på en række YouTube-videoer, hvor lidt trætte efterfødsels-kvindekroppe får et løft af karat. Kroppen skulptureres, så brysterne får genskabt fylden for oven, den typisk lidt slappe, spidse efterfødsels-mave bliver plan og stram igen, ligesom strækmærker mindskes eller forsvinder, når den overflødige hud fjernes.

”De kvinder, jeg møder til forundersøgelse, er meget målrettede. De træner og lever sundt og vil derfor gerne have en krop, der afspejler deres livsstil. De har gjort sig mange tanker forud og ved med sig selv, at det vil højne deres livskvalitet at få foretaget eksempelvis et brystløft eller en brystforstørrelse.”

Se diverse før og efter billeder her.

Lyt til vores podcastepisode om Mommy Makeovers

Find alle podcastepisoderne her.

DAGBOG: LOUISE FIK EN MOMMY MAKEOVER

Efter at have født og ammet tre børn fik Louise foretaget et stort brystløft, hvor man laveret anker-ar, samt en brystforstørrelse med 325 ml runde Mentor-implantater. Derudover fik hun fjernet slapt maveskind og syet bugvæggen sammen. Louise fortæller her om sin oplevelse inde hos AK Nygart i Århus.


Læs Louises Mommy Makeover-dagbog.
 

Anatomiske eller runde brystimplantater

Jesper Trillingsgaard anvender lige ofte runde som anatomiske brystimplantater.

”Et rundt implantat på kvinder, der i forvejen har et dråbeformet bryst, giver ofte et meget smukt resultat. Omvendt vil et anatomisk implantat på en kvinde, der i forvejen har meget lidt bryst, give det mest harmoniske udtryk. Anatomiske implantater er ofte gode til kvinder med tomt bryst efter amning. Her kan de dråbeformede implantater give et løft nedefra. I det hele taget kan de dråbeformede gøre underværker, når brystet behøver et lille ekstra løft”, fortæller Jesper Trillingsgaard.

Valget mellem runde og anatomisk implantater afhænger i høj grad af brystets naturlige form. Et smukt resultat afhænger altid af den enkelte patients anatomi og en velvalgt kirurgisk løsning. Til en forundersøgelse kan Jesper Trillingsgaard eller en af vores andre kirurger hjælpe dig med at vælge implantat.

Mommy makeover-behandlinger

Body lift

Belt Lipectomy 360 gr., hvor man – i en cirkelform hele vejen rundt om den nedre del af mave og ryg – fjerner overskydende hud. Et fuldt kropsløft er mest brugt blandt mænd og kvinder, der har gennemgået store vægttab.
Læs mere her.

Mommy makeover

Operation af slapt maveskind i kombination med brystforstørrelse, brystløft eller begge dele.
Læs mere her.

Stor eller lille opstramning af maveskind

Velegnet, hvor huden har mistet sin elasticitet, og maven derfor har mistet form og fasthed. Både graviditet, overvægt, større vægttab og aldring gør, at maven ændrer form. Graviditet kan også forårsage slap bugvæg, som ikke kan trænes op. Bugvæggen opstrammes ofte i kombination med fjernelse af overskydende hud på maven.
Læs mere her.

Stort eller lille brystløft

Ved et lille brystløft strammes brystet op ved at lægge snittet i området omkring brystvorten. Et lille brystløft er næsten uden synlige ar. Hvor der er brug for en større opstramning af brystvævet, vil arret blive mere udbredt.
Læs mere her.

Brystforstørrelse/BFO

Brystforstørrelse bruges til at give brystet større volumen eller til at genskabe brystets form, fx efter graviditet og amning. Implantatet vil sædvanligvis blive lagt under brystmusklen og arret være skjult i brystfolden.
Læs mere her.