Hvad siger din alder om din hud?

Udgivet D. 27. juni 2017

Ung hud 20+: Farvel til akne og urenheder

Som ung har du typisk en lækker, spændstig hud. Udfordringen kan være spor af akne med grov hud, ar og store porer.

Her kan en behandling med frax-laser være det, du leder efter. Den kan reducere arene og sætte gang i ny dannelse af collagen. Denne behandling er særligt god til at give glød og mere jævn hudstruktur.

Botox og filler til en på 20? Nej, vel? JO!

Tro mig, det kan du sagtens.

Kommer du hjem fra studie eller job med dit koncentrerede udtryk, fordi du stadig spænder musklerne sammen mellem dine bryn? Begynder det at ligne en linje, der kan blive til en rynke? Så kan Botox afspænde området, og bekymringsrynken ikke sætter sig.

Og bare rolig, Botox behøver ikke at fjerne den mimik, du holder af. Se fx vores før- og efter fotos, hvor huden er blevet glat, men hvor de fleste stadig kan rynke panden, smile med øjnene osv.

Filler i læberne er blevet lidt af en dille. Store, bløde læber er altid lækkert. Og du kan få det, som du vil. Et naturligt vip, så læben buer lidt opad, mere fylde og runding eller måske har du en asymmetri, jeg kan udligne for dig. Det fortæller vi mere om til din gratis forundersøgelse.

Se flere før/efter billeder her!

50+: Lækker hud efter sol og mange somre

Er du ham eller hende der elsker solen, også uden solbeskyttelse? Er øjne og mundvige knap så glade at se på? Måske savner du også lidt spændstighed for at se lidt mere frisk ud? Så lad os hjælpe til.

Frax-laser kan hjælpe dig med at mindske de forstørrede porer og de fine linjer omkring mund og øjne. Den slappe hud vil blive mere spændstig med tiden.

Er dine kinder blevet lidt rødmossede efter soldyrkningen, vil jeg anbefale dig en hudforyngende behandling med IPL. Den fjerner de små kar, der skaber rødmen og mindsker de pigmentfejl, der dukker om med tiden.

Hvis du går efter hurtige resultater, kan filler lynhurtigt genskabe den tabte fylde ved fx kinder og furen fra næse mod mundvigene.

Se flere før/efter fotos af dette her!

Få en gratis forundersøgelse – med gode tips

Vi kunne tale i timer om hudtyper og behandlinger. Der er rigtig mange måder at gribe det an på, og det vil vores behandlere gerne fortælle meget mere om. Bare book en gratis forundersøgelse på 70275757 – så kan vi lægge en realistisk behandlingsplan for dig.

Ps. Du kan også booke en tid online med det samme. Det gør du lige her! Ses vi?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *