A Cool you – CoolSculpting Event

Udgivet D. 8. september 2015

De fleste af os har et sted på kroppen, som gerne måtte skrumpe en smule ind… muffintoppen på maven, dansehåndtagene på siderne, ridebukselårene eller mormorarmene. Stædige problemzoner som er svære at komme til livs. CoolSculpting egner sig netop til normalvægtige mennesker, der døjer med den slags genstridige fedtdepoter.*

Cool i Købehavn

Vi tilbyder nu Cool-behandlinger i København. Vi har nemlig fået endnu en CoolSculpting maskine, og maskinerne betjenes af samme kompetente personale som altid.

Cool oktober

Den 14. oktober afholder vi et stort Cool Event. Her vil vores Cool ekspert Mette Mosegaard sammen med specialisterne fra Zeltiq Anna Abtahi og Maria Molén forklare alt om CoolSculpting. Du har samtidigt mulighed for at få foretaget forundersøgelse og finde ud af, hvilke områder der er egnet til behandling.

Men september er næsten endnu mere Cool – du har chancen for at vinde en Cool-behandling af et enkelt område – hvis du kommer til Coolsculpting forundersøgelse i løbet af denne måned.

Book din tid HER og deltag automatisk i konkurrencen om en Cool behandling til en værdi af 3.500 kr (eller svarende til én påsætning)

IT’S ALL ABOUT BEING COOL!

*CoolSculpting er ikke en slankekur og heller ikke kirurgisk fedtsugning. Det er en enkel metode, der pr. behandling mindsker fedtlaget på problemzoner med 20-25 %. Du kan bruge CoolSculpting som belønning eller motivation på vejen mod at skabe den krop, du ønsker.