Cecilie Digemoses brystforstørrelse hos AK Nygart

Udgivet D. 7. juni 2019

I april måned fik Cecilie Digemose sin drøm opfyldt, da hun var til forundersøgelse hos vores kirurg Marie Louise i København og efterfølgende bookede tid til en brystforstørrelse. For Cecilie, der bruger sin krop meget i forbindelse med arbejdet som nude artist, havde længe ønsket sig større bryster, der kunne fremhæve hendes femininitet.

Cecilie Digemose, der er kendt fra Paradise Hotel 2019, fik foretaget en brystforstørrende operation hos AK Nygart i København i april. Cecilie ønskede et naturligt udseende, og fik 285 ml. Motiva-implantater med profilen “Demi” lagt under musklen gennem brystfolden. Cecilie har svaret på nogle spørgsmål vedrørende operationen og hendes ønske om at få større bryster.

Hvorfor ønskede du at få foretaget en brystforstørrelse?

“Jeg har ikke altid været tilfreds med størrelsen af mine bryster. Det har haft påvirket mit arbejde som model rigtig meget, da jeg altid skulle være bevidst om at finde en vinkel, hvor de så bare nogenlunde ud. Men at få en brystforstørrelse har hjulpet meget på min selvtillid, da jeg har følt, at jeg har manglet min feminine side.”

Hvorfor valgte du AK Nygart? Og var du tryg gennem forløbet?

“Jeg har hørt meget godt om AK Nygart fra både mine venner og familie. Igennem hele forløbet har jeg på intet tidspunkt følt mig utryg. Personalet har altid tjekket, om jeg havde det godt og hvordan det indtil videre er. Hvilket er et kæmpe plus i min bog.”

Var der noget du var i tvivl om inden forundersøgelsen?

“Jeg havde rigtig mange spørgsmål, når det kommer til at få lavet bryster, da der er så mange ting, man skal tage stilling til. Men min kirurg hos AK Nygart var så god til at besvare alle mine spørgsmål, så jeg ingen tvivl havde efter forundersøgelsen”

Var du nervøs inden operationen?

“Jeg var rigtig nervøs inden operationen da jeg aldrig har være i narkose før. Men narkoselægen hos AK Nygart sørgede for at forklare hele processen ned til mindste detalje. Så det hjalp virkelig på min nervøsitet.”

Hvordan var det så at være i narkose?

“Det føltes som at tage en lille lur.”

Havde du smerter efter operationen?

“Jeg havde nogle smerter efter operationen, men de var slet ikke så slemme som jeg havde regnet med.”

Hvordan har du det med dine bryster efter operationen?

“Jeg er SÅ tilfreds med mine bryster. De er blevet præcis som jeg havde i tankerne. Hvis ikke bedre!”

Har du et godt råd til andre, der skal have en brystforstørrelse?

“Mit råd til folk som skal have lavet en BFO (brystforstørrelse) er, at man ikke bare skal tage beslutningen fra den ene dag til den anden, da det er en stor beslutning. Du skal virkelig være sikker på, at det er det, du ønsker. Og så er mit råd også, at man ikke bare skal vælge det billigste sted for at spare lidt penge. Pris og kvalitet får ofte hånd i hånd.”

SE FORUNDERSØGELSEN OG OPERATIONEN

Se de to afsnit af “Mit Paradiso Liv” hvor Cecilie er til forundersøgelse og bliver opereres på vores klinik i København.

 

Se også det afsnit, hvor Cecilie er til photoshoot for første gang siden hun fik lavet nye bryster:

Interesseret i en forundersøgelse?

Vil du gerne høre mere om brystforstørrelser? Bestil tid til en uforpligtende forundersøgelse hos en af vores dygtige kirurger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *