Cool Event: A Cooler you

Udgivet D. 27. september 2015

Nygart Privathospital, København, tilbyder fedtreducerende behandling uden kirurgi: Coolsculpting. Onsdag d. 14. okt. 2015 inviterer vi dig til Cool-event og giver dig den nyeste viden om fedtfrysning og mulighed for at få en gratis forundersøgelse!

De fleste af os har lidt topmave, dansehåndtag eller fedtdepoter på lårene som er næsten umulige at komme til livs, selv om vi spiser sundt og motionerer. Coolsculpting egner sig til normalvægtige mennesker, der døjer med den slags genstridige fedtdepoter. Se før og efter fotos her.

Fjern de stædige fedtdepoter inden jul

Dagens program:

Kl. 14.00- 15.30 Oplæg, demo + live cool behandling (FU ml. 15.30-17.00)
Kl. 17.00- 18.30 Oplæg, demo + live cool behandling (FU ml. 18.30-20.00)

Book tid allerede nu – tilmelding er gratis, kun begrænsede pladser: book online her

Hvordan foregår behandlingen?

– Kort fortalt sættes der en applikator fast på problemområdet. Applikatoren fungerer som en sugekop og suger fedtet ind mellem to fryseelementer. Her nedkøles det til lidt over frysepunktet. Da fedtceller er mere følsomme over for kulde end andre celler, dør ca. 20-25 % af fedtcellerne ved frysning, og vores immunforsvar transporterer det uønskede fedt væk fra det behandlede område over en periode på 6-8 uger. Behandlingen varer 1-2 timer og gør ikke ondt. Læs mere

På dagen har du mulighed for at få en gratis personlig forundersøgelse ved vores kosmetiske sygeplejersker i Cool teamet. Er du egnet til behandling med Coolsculpting lægger vi også en behandlingsplan for dig.

Særligt tilbud:

Vi trækker lod om en GRATIS behandling blandt alle deltagere, der får lavet en behandlingsplan denne dag! (værdi 4.500kr)

Ring på tlf. 70 27 57 57 og bestil plads eller book online her

Vi glæder os til at se dig

GIV DIN KROP EN COOL BEHANDLING