Louise: “Jeg føler mig meget mere kvindelig og feminin nu.” – Brystforstørrelse

Udgivet D. 13. december 2022

Louise før brystforstørrelsen

Louise efter brystforstørrelsen

Som tak for at dele din oplevelse hos os har Louise modtaget en Recovery Creme.

Vil du også dele din oplevelse hos os, og modtage en gave? Send os en besked på Instagram, @aknygart

Hvorfor ønskede du at få lavet en brystforstørrelse?

Louise: “Jeg har aldrig rigtig haft særligt store bryster, og jeg har altid godt kunne tænke mig at få det. Efter jeg havde fået mine to børn og  gennemgået et stort vægttab, var der intet tilbage af mine bryster ud over løs hud. Så da jeg havde nået min ønskede vægt, og havde fået de børn jeg skulle have, kom den endelig beslutning om nu skulle det være.”

Disse implantater fik Louise:

▪️ Mærke: Motiva
▪️ Form: Ergonomix
▪️ Størrelse: 425 ml.
▪️ Profil: Full

Læs mere om brystimplantater her.

Hvilken følelse får du, når du kigger dig i spejlet efter brystforstørrelsen?

Louise: “Jeg havde det faktisk fint når jeg så mig i spejlet førhen, men jeg savnede virkelig at kunne bære de her pæne kjoler der krævede lidt barm. Mit tøjvalg var altid påvirket af, at jeg ikke havde nogen barm. Og jeg havde et kæmpestort ønske om kunne bære pæne kjoler og toppe. I dag elsker jeg mit spejlbillede mere end jeg havde turdet håbe på.”

Hvad har operationen betydet for din selvtillid?

Louise: “Operationen har betydet meget mere end jeg havde regnet med. Jeg føler mig meget mere kvindelig og feminin efter jeg har fået mine nye bryster, og jeg elsker at jeg kan bære alt tøj pænt nu.”

Hvordan var dit forløb efter operationen?

Louise: “Mit forløb efter brystoperationen var vildt godt! Jeg var utroligt hurtigt på toppen igen allerede få timer efter operationen, og generelt var jeg ikke ramt af smerter de første dage. Så jeg kom mig nemt og var hurtigt på arbejde igen. Brysterne sidder i dag perfekt og arene er så pæne.”

Hvorfor valgte du AK Nygart til din operation?

Louise: “Min kirurg Anders Ulrik havde opereret mine søstre, så der var ingen tvivl om at han os skulle hjælpe mig med mine. Deres var nemlig blevet så flotte. Selvom turen til København var lang så var det det hele værd.”

Har du et godt råd til andre kvinder, der ønsker samme operation som dig?

Louise: “Ja, undersøg markedet grundigt, og vælg det sted hvor du føler dig mest tryg. Husk, at prisen skal aldrig være en afgørende faktor.”

Set i bakspejlet, hvad ville du så ønske du havde vist inden din operation?

Louise: “Jeg ville ønske jeg vidst mere om muligheden for ændre i kavalergangen. Havde fået og vide den som sådan ikke ville ændre sig, men havde nok alligevel regnet med noget andet. Men havde heller ikke rigtig noget sammenligne med når jeg ikke havde en barm før, men kunne nok godt finde på få ændret den del ved mine bryster i fremtiden.”