Hageforstørrelse med implantat

AK NYGART er, med sine mange års erfaring inden for kosmetisk plastikkirurgi, meget kompetent til at vurdere dit hageparti og komme med gode råd til en eventuel forstørrelse med implantat.

Patienter der henvender sig med henblik på en hageforstørrelse synes ofte, at deres hage er for vigende og at hage/kæbelinjen ikke er markant nok i forhold til resten af ansigtet og halsen. Patienterne ønsker ændring af profilen og bedre harmoni i området.

De fleste kvinder ønsker blot en lille forstørrelse af hagen mens mænd oftest foretrækker en betydelig forstørrelse, som også strækker sig længere ud på kæbelinjen. Mange synes, at det forstærker det maskuline look.

Man skal være opmærksom på, at en vigende hage kan være udtryk for en ”for lille” underkæbe. For disse vil en hageforstørrelse, i nogle tilfælde, kræve et større indgreb i kæbekirurgisk regi.

Ved en hageforstørrelse med implantat sker der ikke nogen ændring af tændernes eller tyggemusklernes funktion.

Som alternativ til et hageimplantat af silikone, kan man overveje en forstørrelse med fillers i stedet. Fillers er et godt alternativ, hvis der kun ønskes en lille forstørrelse af området.

En hageforstørrelse kan udføres som et isoleret indgreb eller kombineres med f.eks. en fedtsugning af ”dobbelthage”, ansigtsløft, fedttransplantation til ansigtet, Botox/Azzalure eller fillers.

En oplevelse af tryghed i moderne faciliteter, hvor patientsikkerheden kommer i første række

Vi er en gruppe af specialuddannede sygeplejersker og læger, som for de flestes vedkommende, har arbejdet sammen gennem mange år. Klinikken er helt nyindrettet med fokus på patientsikkerheden, som altid kommer i første række hos os.

Din plastikkirurg vil følge dig lige fra første konsultation og indtil du kan afsluttes nogle måneder efter operationen. Han vil, sammen med klinikkens øvrige personale, gøre alt for at du føler dig i trygge hænder under hele dit forløb hos os.

Gratis forundersøgelse

Det første skridt mod en plastikkirurgisk operation, er for de flestes vedkommende, at søge oplysninger på diverse hjemmesider. Næste skridt på vejen er at finde den eller de klinikker, du ønsker at undersøge nærmere. Det kan være en god idé for dig, at søge råd hos flere klinikker og ud fra dette vælge det sted, hvor du føler dig bedst vejledt og hvor kemien har været god. Hos AK Nygart er forundersøgelsen gratis og uforpligtende således at du ikke skal føle dig forpligtet til at vælge os som klinik frem for en anden.