Hageforstørrelse med implantat

AK Nygart er, med sine mange års erfaring inden for kosmetisk plastikkirurgi, meget kompetent til at vurdere dit hageparti og komme med gode råd til en eventuel forstørrelse med implantat.

Patienter der henvender sig med henblik på en hageforstørrelse synes ofte, at deres hage er for vigende og at hage/kæbelinjen ikke er markant nok i forhold til resten af ansigtet og halsen. Patienterne ønsker ændring af profilen og bedre harmoni i området.

De fleste kvinder ønsker blot en lille forstørrelse af hagen mens mænd oftest foretrækker en betydelig forstørrelse, som også strækker sig længere ud på kæbelinjen. Mange synes, at det forstærker det maskuline look.

Man skal være opmærksom på, at en vigende hage kan være udtryk for en ”for lille” underkæbe. For disse vil en hageforstørrelse, i nogle tilfælde, kræve et større indgreb i kæbekirurgisk regi.

Ved en hageforstørrelse med implantat sker der ikke nogen ændring af tændernes eller tyggemusklernes funktion.

Filler som alternativ

Som alternativ til et hageimplantat af silikone, kan man overveje en hageforstørrelse med fillers i stedet. Fillers er et godt alternativ, hvis der kun ønskes en lille forstørrelse af området.

En hageforstørrelse kan udføres som et isoleret indgreb eller kombineres med f.eks. en fedtsugning af ”dobbelthage”, ansigtsløft, fedttransplantation til ansigtet.

Vi opererer ikke følgende patienter

  • Der er har sygdomme med hjerte, kredsløb og /eller lunger
  • Der tidligere har været bedøvet med alvorlige komplikationer
  • Type 1 diabetis
  • Epilepsi med anfald inden for de seneste 2 år
  • BMI højere end 30

For komplet liste tryk her.

En oplevelse af tryghed i moderne faciliteter, hvor patientsikkerheden kommer i første række

Vi er en gruppe af specialuddannede sygeplejersker og plastikkirurger, som for de flestes vedkommende, har arbejdet sammen gennem mange år. Klinikken er helt nyindrettet med fokus på patientsikkerheden, som altid kommer i første række hos os.

Din plastikkirurg vil følge dig lige fra første konsultation og indtil du kan afsluttes nogle måneder efter operationen. Kirurgen vil, sammen med klinikkens øvrige personale, gøre alt for at du føler dig i trygge hænder under hele dit forløb hos os.