Saline Simon: “Derfor valgte jeg AK Nygart til min brystforstørrelse”

Udgivet D. 14. maj 2020

Saline Simon er en 26-årig makeup-artist fra København, der i mange år har delt sin transition som transkvinde med tusindvis af følgere på Youtube. I 2020 nåede Saline til det store skridt i sin transition, hvor hun endelig kunne få lavet sine bryster. Og her faldt Salines valg på AK Nygart som den klinik, der skulle gøre det afgørende skridt i udviklingen til virkelighed. Læs om Salines oplevelse med at få en brystforstørrelse hos AK Nygart.

At få en brystforstørrelse handler hos mange kvinder om mere end blot at få større bryster.

Bryster er et træk der i den grad er forbundet med femininitet. Derfor kan det have en stor betydning for kvinder, at deres bryster passer til deres femininitetsfølelse.

En kvinde, hvem en brystoperation har været afgørende for, at hun kunne føle sig tilpas i sin krop, er makeupartisten Saline Simon. Hun har været meget åben om sin rejse som transkvinde, og hun har brugt Youtube til at dele sin transition med tusindvis af følgere. Og da det var tid for Saline til at få lavet sin brystforstørrelse, faldt valget på os hos AK Nygart:

“Jeg valgte AK Nygart til min brystforstørrelse, da jeg kun har hørt positive ting fra andre, som også er blevet opereret der. Derudover så deres arbejde så fint ud på sociale medier, hvor jeg har fulgt dem længe. Så jeg følte mig tryg og i meget gode hænder.”

 

Vi har fulgt Salines oplevelse med at få en brystforstørrelse.


– FACTS OM SALINES OPERATION-


Om valget af implantater fortæller Salines kirug, Anders Ulrik, følgende:

“Valget af implantattype og –størrelse vil være ligeså individuelt for transkønnede som for alle andre patienter der efterspørger brystforstørrende kirurgi. Ofte er det dog sådan at jo mindre brystvæv man har, desto mere tilbøjelig vil man være til at vælge et anatomisk/dråbeformet implantat.

For Salines vedkommende havde hun en relativt lille mængde brystvæv og samtidig et ønske om et så naturligt udseende bryst som muligt. Valget faldt derfor på et anatomisk implantat. Hendes kropsbygning, brystmål og ønsker gav anledning til at vi sammen valgte størrelsen 495 ml.”

Saline har dokumenteret sit forløb på Youtube, hvor du kan følge med i tiden efter hendes brystforstørrelse:

Operationsdagen + 3 dage efter

En uge efter brystforstørrelsen

To uger efter brystforstørrelsen

Seks uger efter brystforstørrelsen

Du kan følge Saline på Instagram, Facebook og Youtube.

INTERESSERET I EN FORUNDERSØGELSE?

Vil du gerne høre mere om brystforstørrelser? Bestil tid til en uforpligtende forundersøgelse hos en af vores dygtige kirurger.