Klara Montes: “Jeg er så lykkelig for min beslutning” – Permanent hårfjerning

Udgivet D. 19. oktober 2022

Hvorfor ønskede du at få lavet permanent hårfjerning?

“Jeg har lidt forskellige grunde til hvorfor jeg har valgt at få permanent hårfjerning alt efter hvor på kroppen det er.

Jeg får hårfjerning under armene, på underbenene og bikini for en ren selvkærlighedsfølelse.

Jeg får derimod fjernet uønsket hår i mit ansigt, da det genere og gør mig usikker, så det er noget jeg gør for at få det bedre med mig selv.”

Hvordan er resultatet indtil videre?

“Det at få hårfjerning er jo en proces, og derfor prøver jeg ikke at stresse undervejs, da det jo tager den tid det tager. Men allerede her efter min 3. behandling, kan jeg se en tydelig reducering af min hårvækst både under armene og bikinilinjen.”

Influencer Klara Montes får behandlet sine armhuler med permanent hårfjerning
Permanent hårfjerning af uønsket hårvækst på ben

Hvad betyder det for dig at blive hårfri i de områder, du får behandlet?

“Jeg er så lykkelig for min beslutning!

Jeg døjer med mørke hår og nogle steder også tykke hår, så for mig gør det en kæmpe forskel. Jeg føler mig allerede mere tilpas ved at have bare arme, da min hårvækst er blevet mindre især der.

Det tager lidt længere tid med mine hår i ansigtet, men jeg ved at jeg bliver ovenud lykkelig, når jeg engang kan blive hårfri der også.”

 

Hvordan føles det at få permanent hårfjerning?

“Det er ikke en helt smertefri oplevelse, i hvert fald ikke alle steder på kroppen.

Der er områder der gør ret ondt, men det er en smerte som kun er der i det sekund laseren rammer, så der er intet vedvarende og derfor er det bestemt til at klare.

Derudover er personalet helt fantastisk og det gør også bare at hele oplevelsen bliver utrolig tryg at være i.”

Har du et godt råd til andre der døjer med uønsket hårvækst?

“Hvis du går rundt og overvejer hårfjerning, så syntes jeg, at du skal gøre op med dig selv hvad der er fordelene og ulemperne for dig. Hvis du er lidt i tvivl om nogle ting, så syntes jeg, at du skal tage op til AK Nygart til en gratis forundersøgelse, for at snakke om dine muligheder og overvejelser. Det gjorde i hvert fald mig mere klar og sikker i min beslutning, om at hårfjerning var det helt rigtige for mig.

Med det sagt, så er det noget man skal gøre op med sig selv, og det er vigtigt for mig at sige at intet er rigtigt eller forkert når det kommer til hår på din krop!”