Behandling med Dermaroller

Behandling med den professionelle Dermaroller™ er en skånsom behandling, der sætter den naturlige regenerering af huden i gang. De behandlingsmæssige fordele er veldokumenterede og har fundet vej til den medicinske litteratur under betegnelsen kollagen induktionsbehandling eller Collagen-Induction-Therapy CIT.

HVORDAN VIRKER DERMAROLLER?

Dermaroller™ behandlingen er en effektiv hydforyngrende behandling, som provokerer hudens celler på en kompleks fysiologisk måde at forny sig selv.

En ansigtsrulle med 1 -1,5 mm lange nåle prikker små mikroskopiske huller i huden. Huden starter herpå sin egen helingsproces ved at frigøre væksthormoner, der accelererer collagen-produktionen og dermed hudfornyelsen.

De små mikronåle på dermarolleren, forårsager en ganske ubetydelig skade på huden, som stimulerer hudcellerne til at dele sig. Cellerne provokeres til hurtigere vækst og omdannes til hornceller, som styrker det øverste hudlag. I det underliggende hudlag stimuleres fibroblaster til at danne mere collagen, som er den primære struktur i bindevæv. Dette omdannes til collagen fibre, som forbedrer underhuden.

Afhængigt af indikation anvender vi ruller med nåle fra 0,5 til 1,5 mm til følgende hudproblemer:

  • Ar – atrofiske ar samt akne-ar
  • Rynker specielt om øjne, på overlæbe, hals eller bryst
  • Fine linjer
  • Grove porer
  • Solskader / pigmentproblemer (alle hudfarver)
  • Strækmærker
  • Brandskader

Hyppigst behandles huden på ansigt, hals og bryst, men andre områder kan også behandles efter behov.

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat uanset behandling. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken vil en af vores specialuddannede sygeplejerske undersøge dig, og sammen vil I lægge en plan for hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat med en Dermaroller-behandling.

BESTIL FORUNDERSØGELSE HER

Podcast om ansigtsbehandlinger

Hvad er en professionel dermaroller-behandling? Er det en behandling, der passer til dig? Hør mere om vores ansigtsbehandlinger i denne podcastepisode, hvor vores kosmetolog Marianne guider dig igennem vhvilke behandlingerne, der er egnet til forskellige hudproblemer.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU