Vi søger opvågningssygeplejersker til vores vikarteam i operationsafdelingen i Aarhus

AK Nygart i Aarhus søger opvågningssygeplejersker  til vores vikarteam. Er du fagligt skarp, har du let til smil, og trives du med både ansvar og travlhed?– så læs videre

Til vores klinik i Aarhus søger vi opvågningssygeplejersker, der er lidt ud over det sædvanlige.

Det er vigtigt for os, at du ligger i toppen fagligt, du er fyldt af initiativ og engagement, og du kan lide at arbejde selvstændigt. Hos AK Nygart er vi der for patienterne, og de kan mærke, du brænder for dit arbejde. Du har gerne 2 års erfaring eller mere som opvågningssygeplejerske, gerne fra det private.

Vi forventer, at du er struktureret og samtidig har masser af personlig drivkraft. For dig er det en spændende arbejdsdag, når den er fyldt med nye udfordringer, og ja-hatten er en helt naturlig del af din uniform.

Derudover skriver og taler du naturligvis flydende dansk.

Vi tilbyder

Du får et spændende, alsidigt og udfordrende arbejde i et arbejdsmiljø, der er et af landets bedste, blandt kollegaer der fagligt og socialt ligger i verdensklasse.

Hverdagen hos AK Nygart foregår i godt humør og med den fleksibilitet, der skal til for at leve op til patienternes høje forventninger.

Du vil modtage en introduktion til vores speciale, ydelser og arbejdsopgaver, og hvordan vi ønsker AK Nygart skal præsentere sig. Vi forventer, du er så velfunderet i jobbet, så du udelukkende behøver en kort introduktion til denne del.

Arbejdstid

Vi opererer gerne alle ugens 7 dage, og dine arbejdstider vil afhænge af, hvor travlt vi har. Derfor forventer vi, du er fleksibel – arbejdsdagens længde kan variere, og du bliver selvfølgelig, til sidste patient er færdig. Vi planlægger operationsdagene med operationer frem til kl. 17.00.

 

Løn efter aftale.

 

Så har du lyst til at arbejde på et af Danmarks største kosmetiske privathospitaler – i et travlt, seriøst og professionelt team?

Så send en kort motiveret ansøgning samt CV med foto til:

Job@nygart.dk . Mærk mailen: ”Vikar spl AARHUS”.

Vi holder ansættelsessamtaler i august.

Har du fundet den behandling, du ønsker?

Book tid til en uforpligtende forundersøgelse nu.

BOOK NU