Rande under øjnene – dybtliggende tåretrug

Er du egentlig frisk og veloplagt, men har de mørke rander under øjnene alligevel bidt sig fast? Så kan en filler få det til at lysne.

Måske var der ikke skyggen af en fordybning under øjnene, da du var yngre. Men med årene er der lige så stille kommet mørke rander langs øjet eller et stykke ned ad kinden.

Hvorfor får man rander under øjnene?

Mørke eller sorte rander under øjnene skyldes især af to forhold:

  • Fedtvævet omkring øjnene bliver mindre.
  • Fedtvævet synker med alderen.

Begge dele betyder, at knoglekanten træder tydeligere frem. Der skabes derved en fordybning i ansigtet lige under øjet. Det giver den skyggevirkning, du ser som sorte eller mørke rande under øjnene.

Forklaringen er enkel – det er behandlingen også

Gennem de senere år har vi behandlet mange rander med en filler og set rigtig gode resultater. Filleren lægger vi præcis i fordybningen for at løfte huden op i niveau med den omkringliggende hud. På den måde forsvinder skyggevirkningen og de mørke rander under øjnene*.

Den første effekt kan du se med det samme. I dagene efter trækker fillerens hyleronsyre yderligere væske til, så huden bliver mere jævn. Resultatet er et langt friskere udtryk, en spændstigere hud og en bedre hudtone*.

Priser - Restylane filler

(Gælder fra 1/1-2022)

HOS SYGEPLEJERSKE
0,5 ml. filler (Restylane eller Juvéderm) kr. 2.300,-
1 ml. filler kr. 3.100,-
2 ml. filler i samme behandling kr. 5.100,- (spar 1.100 kr.)
Hos læge + kr. 600,-

Nogle gange ser vi en mørkere hudtone ved øjet, og den ændrer sig ikke af behandlingen. Alligevel kan filleren bidrage til, at den mørke tone ikke syner så markant, fordi huden bliver jævnet ud, og fordybningen bliver mindre.

Lad os lægge en plan sammen

Inden vi aftaler tid til behandling af mørke rande under øjnene, kommer du til forundersøgelse hos en af vores specialuddannede sygeplejersker. Her får du en faglig vurdering af mulighederne, og sammen lægger I en plan for din behandling.

Hos AK Nygart har vi ekspertisen i alle effektive metoder til at reducere rynker og rande under øjnene, så du er sikker på at få en faglig anbefaling.

Ring nu på 70 27 57 57, hvis du har spørgsmål eller book tid til en forundersøgelse her.
*Vi understreger at behandlingen mod rander under øjnene/tåretrug ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person